• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
И този боклук НЕ РАБОТИ.
:partyman:
Andri01 - майстор
Хидра,имаш ли лични наблюдения върху работата на тези магнитни омекотители. Щото в отговорите си си много категоричен. Въпросът ми е съвсем конкретен и коректен.
hidrazin - майстор
Ти нали имаш опит? - ЦЪЪЪК
Това е достатъчно! :-D
Andri01 - майстор
Там съм писал от собствен опит. А ти както ВИНАГИ се заяждаш с всички,които не те боготворят. Явно си ги виждал само на картинка, но мнението да се счита за меродавно!! Смешно и тъпо!!!
П.С.: С тебе нормален разговор не може да се води!!
hidrazin - майстор
Нормален разговор с мен могат да водят нормални хора ... и никога с определени, бивши удавници (водолази).
А ти каун какво смислено каза по темата (осен да влезеш и да се заяждаш с мен)?
Както винаги НИЩО. Все същия безполезен трол.
P.S. Поне съм дал линкове и някой можеше да вземе и да ги прочете.
Ти и толкова не можеш...

[Mod.Edit] Потребителят е получил предупреждение за това мнение
zz_stefanov - майстор
чет яну 18, 2024 4:35 pmivanovbg написа:
И да не става грешка за какво съм писъл, че при мен работи : https://slavov.bg/shop/%D0%9C%D0%B0%D0% ... %B0-Ecomag
Ти пък изобщо не можеш да докажеш, че това работи. В София водата е мека.
Ако това работеше, къде се отделя разтвореният варовик?
Да ти отговоря, стои си във водата и надали е изгубил свойството да се отлага по варненския ми чайник.
Николай Ников - специалист
zz_stefanov написа:

Да ти отговоря, стои си във водата и надали е изгубил свойството да се отлага по варненския ми чайник.
Четете преди да напищете нащо. Иванов говори не за София, а за някакво село на бабата. Острите кристали на варовика магнитното поле ги превръщат в пясък и изтичат от бойлера. В твоя чайник правилно каза, остават на дъното без да се лепят по стените. Поне така пише в упътването къв уреда. :?:
hidrazin - майстор
Прикачен файл:
spesti-gorivo-500x500_0.jpg
spesti-gorivo-500x500_0.jpg (34.39 KиБ) Видяна 554 пъти

Е па тука пише така. Предполагам и на това вярваш? Не се и съмнявам! Купувай!
:-D
Ще започнете незабавно да спестявате от консумацията на гориво с 10% до 30%
Увеличавате мощността /конски сили и въртящ момент/ на автомобила
Удължавате живота на акумулатора
Намалявате вредните емисии и статичното електричество
За да подържа оптимална среда за електрическата система и да се намали разхода на гориво за 100 км, колата ви има нужда от стабилнонапрежение без смущения.
Fuel Shark Saver ви осигурява точно това. Той е мултифункционален електрически стабилизатор. Дизайнът на Fuel Shark Saver веднага стабилизира електрическата система на вашата кола, а резултатът е по-добър ход на автомобила с по-малък разход на гориво.
При стабилизиране на електрическата система на колата, едно от най-големите преимущества е, че двигателят подава равно нaпрежение без смущения, а резултатът е по-малък разход на гориво.
Мощността се увеличава, разходът на 100 км намалява и вредните емисии се ограничават.
Това революционно устройство позволява на хората да спестят пари от гориво и едновременно да запазят природата чиста по един съвсем достъпен начин.
Тази иновативна технология помага на потребителите да подобрят хода на автомобила си. Няма сложни схеми и допълнителни такси за инсталация.
Просто включете Fuel Shark Saver в адаптера за запалката и когато видите лампичката на Fuel Shark да свети, знайте, че той работи и ви спестява пари.
zz_stefanov - майстор
чет яну 18, 2024 7:08 pmНиколай Ников написа:
zz_stefanov написа:

Четете преди да напищете нащо. Иванов говори не за София, а за някакво село на бабата. Острите кристали на варовика магнитното поле ги превръщат в пясък и изтичат от бойлера. В твоя чайник правилно каза, остават на дъното без да се лепят по стените. Поне така пише в упътването къв уреда. :?:
Добрее :)
ivanovbg - майстор
чет яну 18, 2024 6:43 pmzz_stefanov написа:
чет яну 18, 2024 4:35 pmivanovbg написа:
И да не става грешка за какво съм писъл, че при мен работи : https://slavov.bg/shop/%D0%9C%D0%B0%D0% ... %B0-Ecomag
Еми то не пише, че го премахва, а че не се залепва, което ме устройва с проточния бойлер. Пише също, че обработената вода си възвръща нормалните свойства след 24часа, така че не става за бойлер който не е проточен. Става за миялна и пералня защото не се задържа водата в тях.
Тия дни ще разглобявам изгорялата ми пералня. Ще сваля помпа, мотор... Абе което може да се ползва. Имам такова монтирано на тръбите и ще снимам пералнята отвътре. Калгони не ползвам - 6-7 години е работила от които само 1година в София, останалото време в Брезник и нагревателя си е оригиналния, та ще видим как изглежда.

Не съм отдавна в София, а в Брезник.

П.П.Оправих местоположението ми.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17

Тема "Пералня и съдомиялна - много твърда вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: