• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pansim - майстор
Trakehner написа:
както и по въпроси за Лада Нива, дето още не могат да я направят да не и се запотяват прозорците или да не вият диференциалите на фабрично нова кола
Е като сме почнали встрани от темата - На Лада Нива не вият диференциалите!!!
Шуми раздатъчната кутия.
Така, само за образоване го казвам. :)
hidrazin - майстор
Не мисля че по въпроса американци-руснаци има за какво да се спори.
Бай руснак никога не е правил нищо читаво за редовия човек - както Нивата и другите таралясници.
Никога не са можели и не могат да направят една лека кола като хората.
Виж за камионите и друга тежка транспортна техника е друга бира.
Същото е и за измервателните уреди - до преди перестройката произвеждаха перфектни уреди.
Показателен е факта че все още се използват и вършат чудесна работа след десетилетия експлоатация.
Пък хамериканците като са толкова голяма работа защо използват руски двигатели за ракетите си и кой им качва космонавтите?
Ако не са руснаците, ще трябва да ги качват на орбита с някой катапулт или прашка с ластици от кюлоти. :lol:
:partyman:
dtmf - специалист
Виждам, че ти се ще да спориш на тема руско срещу американско, при положение, че темата е съвсем друга. Познавам доста хора от този тип, повечето, като теб, не са особено запознати с темите и примерите, които покриват.:
То като гледам ти май не си запознат с темата и тръгна с история на оръжието- дълги обяснения. Кажи нещо за американски и руски мултимери.. по темата
Krass - майстор
Айде, айде, те руснаците хванат двама близнаци, единия го пратят в космоса, а после показват другия, че се е върнал. :wink:
n.ganev - майстор
manolito написа:
Здравейте колеги, миналата седмица си купих MY 68 зелената серия. Нормално ли е на обхват волтове да не показва 0.00V а 0.170V и цифрите се движат без да има нищо закачено на кабелите?
Нормално е ако нямя добър контакт между мултицета и изводите на сондите. При размърдване на буксите където се куплират би трябвало да се променят нещата. Причини мнного - стареене на проводници, замърсяване на куплунга, прекъсване на проводник и др. Напръскай куплунгите с контактен спрей напр. VD 40.
nv952 - майстор
n.ganev написа:
manolito написа:
Здравейте колеги, миналата седмица си купих MY 68 зелената серия. Нормално ли е на обхват волтове да не показва 0.00V а 0.170V и цифрите се движат без да има нищо закачено на кабелите?
Нормално е ако нямя добър контакт между мултицета и изводите на сондите. При размърдване на буксите където се куплират би трябвало да се променят нещата. Причини мнного - стареене на проводници, замърсяване на куплунга, прекъсване на проводник и др. Напръскай куплунгите с контактен спрей напр. VD 40.
Имам го същият ..и при мен е така- на променливо напрежение.Никакъв спрей не ти трябва.Просто мултито е такова.При допиране на двете сонди се нулирва :? :)
Работи си идеално :wink:
Ето ти нагледно как бачка при мен.
Кажи дали и при теб е същото :?:
пп Те вече са ти обяснили по нагоре ама не обърнах внимание. 8-[

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m7iU5qeekno[/youtube]
FM STEREO - специалист
При всеки електронен уред го има това,ако го превключиш на най ниския обхват е така,няма от какво да се притеснявате.
pansim - майстор
Въпрос към колегата от Бургас - може ли да снимаш клип как измерва нискоомни резистори...например 20 Ом, 10 Ом, 4.7 Ом
Интересува ме бързината на реакция на уреда.
Веднага казвам защо - това което видях на клипа е от по-новите MY 68 без аналогова скала на дисплея...някъде бях чул мнение че са и по-бавни. Та така...само за информация, ако може.
:partyman:
nv952 - майстор
pansim написа:
Въпрос към колегата от Бургас - може ли да снимаш клип как измерва нискоомни резистори...например 20 Ом, 10 Ом, 4.7 Ом
Нямам никакви резистори. :?
Ако изровя от някъде ще ти направя 1 видео :)
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: