• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 89
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
complast - специалист
А стопове на лека кола как се правят.
Red_line - специалист
Боян написа:
Колегата Red_line със сигорност е видял страниците назад ама явно не е разбрал нешто.Нали затова е форума направи си сам.Затова и аз се принудих да му ги напиша наново. :idea:
Мерси Бояне схванах нещата.следват действия,ще се похваля като стане готово :wink:
stefan_mil4ev - специалист
може ли някой да ми обясни как диоди на 3V, се включват в мрежата без да има траф и работят без да изгорят? Все пак имаме 220V напрежение.
stefan_mil4ev - специалист
прочетох доста от страниците, до колкото разбрах се получава от падовете на напрежението върху товара?
SUZUKI - напреднал
Някой може ли да каже от къде може да се купят по- ефтини светодиоди и какви са добрите цени ? Благодаря.
KnauFer - специалист
аз си взех на 22 ст. 150 бр :)
Ако има по-ефтино,споделете моля !
тонито - специалист
stefan_mil4ev написа:
прочетох доста от страниците, до колкото разбрах се получава от падовете на напрежението върху товара?
свето диодите сработват по ток а не по напрежение.димек като се ограничи тока до 10-15 милиампера той може да всети и без да изгори и на 400 волта.знам че пак няма да ти стане ясно и ще ти дам друг пример.акум на колата е 12 волта нали?взимаш едно трафче за 1 лева и на него има напрежения от 3.6.9.12 волта.можеш ли да го вържиш за клемите на колата и тя да запали?дано съм бил по ясен
с уважение...
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 89

Тема "Осветление със светодиоди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: