• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
miroton - майстор
Направи една снимка на първичната намотка,ако не си сложил капака.
angel_ov - специалист
miroton написа:
Направи една снимка на първичната намотка,ако не си сложил капака.
Ще разглобя не е проблем, но коя е първичната и какво по-точно да щракна?
miroton - майстор
Първичната е тази където влиза 230волта.Струва ми се че лаковото покритие е нагоряло.
pansim - майстор
А сега де...колко ли китайски завода произвеждат тези трафчета???
Тук защитата е на вторичната, а този който снимах на първичната...
Важно е търговията да върви :lol:
Bobby - специалист
Ето нещо интересно от новият практикер за юли.

Прикачен файл

Untitled-1.jpg
Untitled-1.jpg (53.79 KиБ) Видяна 4583 пъти
miroton - майстор
Лака е добре,със здраве да си го ползваш.
Bojidar_Donev - специалист
Здравейте на 16 години съм много съм запален по РЕДЗ заваряването преди време си купих от тези електрожени на Еинхел по 80 ампера аз лично заварявах с електроди на Вежен 2.0 мм да има такива но 4 електрода и умира вършеше ми работа но го продадох за колкото го купих 100 лева :) Ще ви върши работа НО има 1 но ЩЕ ВИ СКЪСА НЕРВИТЕ ! Между другото има няколко фирми китайски естествено с абсолютно еднакви машини Бюджет , Парксайд и Аинхел всичко е на Айнхел ... Аз сега си търся Кракра ако някой предлага може да пише на Е-майл bojidar_donev@abv.bg :)
agj - майстор
Bojidar_Donev написа:
Здравейте на 16 години съм много съм запален по РЕДЗ заваряването преди време си купих от тези електрожени на Еинхел по 80 ампера аз лично заварявах с електроди на Вежен 2.0 мм да има такива но 4 електрода и умира вършеше ми работа но го продадох за колкото го купих 100 лева :) Ще ви върши работа НО има 1 но ЩЕ ВИ СКЪСА НЕРВИТЕ ! Между другото има няколко фирми китайски естествено с абсолютно еднакви машини Бюджет , Парксайд и Аинхел всичко е на Айнхел ... Аз сега си търся Кракра ако някой предлага може да пише на Е-майл bojidar_donev@abv.bg :)
А защо Кракра ?Вярно че са корави машини и са преминали много тестове във времето, НО вече времето им отминава!Купи си инвертор ,ще имаш доста по големи възможности с него да се учиш да заваряваш с всякакви видове електроди!
hidrazin - майстор
Много правилно се е насочило момчето. То поне честно си казва на колко години е, и Кракра-то е добро като вариант да придобие опит.
Мислиш ли, че на тези години има възможност да си купи истински инвертор? То поне правилно е преценило боклуците. Сега да не искаш да
си купи китайски инвертор и да стане така:
http://napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=41&t=40093
Купувам силов трансформатор за китайски електрожен!
:partyman:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13

Тема "Съвет за електрожен от Лидл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: