• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nautilus33 - майстор
Мерси :) Нали не трябва да правя реклама :)
iliya_i - майстор
Дали е реклама? Тия всички в и около бранша ги знаят. Ако питаш дали да купя от ... Тук според мен не е реклама. Реклама е да кажеш Купувайте от... Нас.
hidrazin - майстор
Да ви имам проблемите ... ключове, кУнтакти...
Вземайте каквото ви хареса на външен вид.
Само внимавайте за едно единствено - ДА НЕ СА БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО !!!!!
Ми ..... тва е основното.
:partyman:
jgt - специалист
чет мар 28, 2019 12:56 amhidrazin написа:

Само внимавайте за едно единствено - ДА НЕ СА БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО !!!!!

Що бре? Нашенски, монтирани още '74-та се държат още добре - уплътняват плътно както щепсели с малък диаметър на щифтовете, така и такива с голям. Нови производства, с притискаща пружина за различни диаметри на щифтовете не съм виждал, нито EU, нито US, нито UK(макар че при последните щифтовете са други).
hidrazin - майстор
чет мар 28, 2019 7:33 amjgt написа:
Що бре? Нашенски, монтирани още '74-та се държат още добре...
Сегашните нашенски нямат нищо общо с ония нашенски... Те за тва.
radius - майстор
Само не си взимайте от Кабелкомерс испански контакти за външен монтаж Famatel (https://www.cablecommerce.bg/19044-klyu ... -0063.html ат тая серия). Щото никъде не пише, че са за външен монтаж НА СЯНКА ! От слънцето се разпадат, а гуменото прозорче постепенно става кафяво като изгоряло и се разтича. Явно в Испания слънцето пече само в ИЧ спектър :evil: . Мамицата им!
Virtex - майстор
ср мар 27, 2019 7:07 pmnautilus33 написа:
Мерси :) Нали не трябва да правя реклама :)
Защо да е реклама - реклама е ако имаш 1 пост и пишеш директно с линк. Споменаване на име не се отчита от гугъл и изобщо не ги вълнува :) Виж вече ако има препратка може да го хване някоя търсачка и да стане 'полезно', както се опитват и да правят някои нови рекламиращи потребители.

Иначе кабелкомерса са имали идейни цени И на дребно, тмт-то само ако вземаш 100м, поне това, което съм виждал досега.
nautilus33 - майстор
А от конзолите за контакт и разклонителните кутии има ли някаква съществена разлика в материала, или да вземам от по-евтините?
VLADO66 - майстор
Гледай да са по дълбоки да не береш ядове при монтажа на контактите
nautilus33 - майстор
Тази дали ще стане за скрит монтаж, т.е да мога да я мина при шпакловката и да я сркрия под нея.
Или тази, понеже е малко по-голяма, пък и си пише, че е за под мазилка

И ако може някой да препоръча табло и предпазители :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Цени на качествени контакти?Зслужава ли си?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: