• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nv952 - майстор
Идеята за фонтана пропадна нещо и се отказах но райграса върви идеално утре ще ходя и ще ти направя няколко снимки и ще ги пусна в темата за поливането автоматично,но имам малък проблем с косачката но утре ще обясня.
Найденов - специалист
nv952 написа:
Идеята за фонтана пропадна нещо и се отказах но райграса върви идеално утре ще ходя и ще ти направя няколко снимки и ще ги пусна в темата за поливането автоматично,но имам малък проблем с косачката но утре ще обясня.
nv952, извинявай, ама нещо спамиш в темата на съфорумеца, който я започна :!:
nv952 - майстор
МИ то тоя форумец май съм аз :-D :-D :-D :-D
Найденов - специалист
:wink: :drinkers:
Много ме влече спама тази вечер :-D
Без докачение.
nv952 - майстор
Вече го купих.Във викиват го нямаше наличен и по инстинкт цъкам втория линк,поръчай и чак като ми се обадиха разбрах,че магазина им бил в бургас. :lol:
Дадоха ми го,но предпазния калъф е жълт.
И сега идва трудната част-ученето как да го използвам. :partyman:

Прикачен файл

P150813_1258.jpg
fu4ko - специалист
Ето я и моята антика.На снимката се вижда тока отдаван от панелите към мрежовия инвертор.Недостатъка на уреда е,че измерва напрежение до 3 волта.Благодарение на Едеми си изчислявам колко ампера показва.

Прикачен файл

IMG_20130831_160603-1-996642880.jpg
IMG_20130831_160603-1-996642880.jpg (47.84 KиБ) Видяна 3299 пъти
Кики - специалист
nv952 написа:
Вече го купих.Във викиват го нямаше наличен и по инстинкт цъкам втория линк,поръчай и чак като ми се обадиха разбрах,че магазина им бил в бургас. :lol:
Дадоха ми го,но предпазния калъф е жълт.
И сега идва трудната част-ученето как да го използвам. :partyman:
Гледай сега как си изпросих една бира, ама не съм нахален де, просто искам да ти помогна.
fox_vt - майстор
Пичове взех си ей тая джиджавка MS2108

Таа интересува ме кога показва минимум максимум стойностите?И кога се запаметява, нещо не вдянах точно това от упътването.В смисъл ако замервам ток DC дали ще мога да видя показанието максималното ако не съм до уреда и съм спрял тока вече?
shadow__01 - майстор
fox_vt написа:
В смисъл ако замервам ток DC дали ще мога да видя показанието максималното ако не съм до уреда и съм спрял тока вече?
Ти докато измерваш някоя величина с уред не стоиш ли до него?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: