• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Lisko - майстор
Не ми е кинг сайз, дори не е куийн сайз.
Пише Full size, тоест 72"х83"
http://www.sunbeam.ca/productdetail.asp ... 4&pid=5369

5 години гаранция, машинно пране и сушене - позволено,
автоматично изключване след 10 чАса (това не го знаех)

:partyman:
hidrazin - майстор
Lisko написа:
...Пише Full size, тоест 72"х83" ...
Тоест 180х210 см. :-D Имаш си търсачка - напиши електрическо одеяло на български и поразгледай. Масово се срещат размерите :
80х150, 85х150, 105х150, 110х150, 125х150, 140х150 и мощност в интервала 60-90W.
Най-големите дето намерих у нас са:
140х160 - 120W
130х180 - 120W
150х200 - 150W
Та от тези последните някои модели ги водят двойни. Това последното го намерих само на едно място и пак е по-малко от твоето.
Доколкото си спомням не живееш в България и не може да твърдиш каква е типичната мощност на едно одеяло в България.
Пък и това пак показва, че китайците произвеждат различни неща за щатите и България. Явно за там произвеждат по-големи одеяла. :cool:
Lisko - майстор
Ама аз никога не съм напинял, че знам каква е типичната мощност. Даже изрично писах, " аз си мислех но нямам твърдо доказателство".
Което прочее е рядкост за форумите - обикновено всеки е много сигурен ;-)

И така в типичния за много хора стил ми бе казано - "мислел си но не си пробвал" - което не е вярно твърдение. Тука вече ставам сигурен тъй като съм пробвал.
Какво съм пробвал и какво е типично са две неща които нямат нищо общо.
:-D
hidrazin - майстор
Както и да е. Мисля че по-скоро е важен не размера а колко е мощността на квадратен метър. По груби сметки е около 40-50W на квадратен метър при най-голямата мощност на регулатора.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "електрическо одеало" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: