• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
resistbody - майстор
Закупих клещите от първото мнение, добри са за парите си, въпреки че няма с какво да ги сравня. Точно преправях инсталацията на една машина, супер работа свършиха, кербоването няма нищо общо с досегашния ми метод с клещите :D

Да ви дам една оферта... http://catalogues.metro-group.com/metro ... poshcha-18
10стр. Комплекта с отверките е супер за парите си 12 кинта с ДДС, имам такъв както и всичките ми приятели, сега ще вземам втори. Само 2 съм счупил и то поради глупост - (не са ударни, нито стават за лост) :D
Но на тази цена са перфект ;)
ZMeyGorianin - майстор
fox_vt написа:
Мдааа жълтата серия на ейнхел е чук определено.Биещата ми дрелка за 50 пари що мъки я мъчих за дюбели във тия панели,що лепила е забъркала,абе ако можеше да говори нямаше да и млъкнат устата :lol: :lol: Но здравото си е здраво,и което е още по важно за пари 5 пъти по малко от марково.
Бях купил преди години един жълт комплект инструменти на Ейнхел в сребристо сандъче за около 250 лв. При нормална за едно домакинство експлоатация се повреди само дрелката и то точно заради работа с бъркалка. Появи се бой в патронника. След като го отворих, с цел да сменя лагера /не беше вече в гаранция/ се оказа, че няма такъв :shock: вала лежи на втулка! Сега си стои като резерва за по неотговорни дейности.
ilian ivanov - специалист
Купих си клещите от първия пост.Вършат страхотна работа, обаче в магазините ги крият.Казват няма. Поръчах си ги през нета и написах че ще си ги взема от магазина на Прага.Като отидох да си ги взема ми викат абе още не са дошли, ама добре че ги имаме в склада.А същата тази я питах предния ден :evil:
thinkpad - майстор
Сега гледам в Пени-то една дрелка Green Tools за 23лв и се чудя дали не съм дал много пари за RTR-а. Уж оная е малко по-хубава, поради плавното регулиране на обороти. Някой да има мнение дали RTR или тоя Green Tools(маскиран Raider уж) всъщност е по-читав? Т.е някой ползвал ли е тоя Green Tools? Защото бащата има един RTR, дето вече го търкаля над 10 години.
fox_vt - майстор
Тия дрелки и ъглошлайфи по 20 лв по принцип са за детски конструктор.Ако ще я вземаш за детето може ама иначе :-D То вътре сигурно няма нищо метално а ако има ще е цинкова сплав изработено със шприц леене.
ZEDYCUS - майстор
На работата се въргаля един такъв "Зелен звяр", отвреме на време го използвам за пробиване с бургия 2,3мм, ако не стигам до центъра на отвора с настолната. Работи си има плавен пуск , но се превключва сам режима за удър в бетон, докато е на обикновеното въртене. Дразнещо е малко. :-D
thinkpad - майстор
ZEDYCUS написа:
На работата се въргаля един такъв "Зелен звяр", отвреме на време го използвам за пробиване с бургия 2,3мм, ако не стигам до центъра на отвора с настолната. Работи си има плавен пуск , но се превключва сам режима за удър в бетон, докато е на обикновеното въртене. Дразнещо е малко. :-D
Аз лично Green Tools за пръв път бях го чул като вземах и RTR-а. Просто като отидох втори път беше останал само един RTR и взех него, че не знаех дали ще има от първите друга доставка. Единственият проблем за мен е, че няма плавно регулиране. Не превключва сам на "удар" и си пробих дупки за 20-тина дюбела за изолация без проблеми в бетонна тухла. Човърка ме само, че няма плавно регулиране и се чудя дали не съм се прекарал.
fox_vt написа:
Тия дрелки и ъглошлайфи по 20 лв по принцип са за детски конструктор.Ако ще я вземаш за детето може ама иначе :-D .
Fox_vt, излишно мнение в темата, чист спам. Общо взето не особено често ми се налага да ползвам дрелка и е да пробия някоя конзола с боркорона, някоя дупка за дюбел и т.н. До сега тази, която взех за 25 кинта ми свърши работа. Имам един RTR друг с безключов патронник на бащата и работи едно 10 години без проблем.
Ако видя, че ми трябва нещо по-професионално, ще се ориентирам към такова.
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Сега гледам в Пени-то една дрелка Green Tools за 23лв и се чудя дали не съм дал много пари за RTR-а. Уж оная е малко по-хубава, поради плавното регулиране на обороти. Някой да има мнение дали RTR или тоя Green Tools(маскиран Raider уж) всъщност е по-читав? Т.е някой ползвал ли е тоя Green Tools? Защото бащата има един RTR, дето вече го търкаля над 10 години.
Темата беше за "евтините инструменти, които вършат работа" или "какъв боклук да си купя, за да си мисля, че имам нещо като инструмент"?
Тинки, зелените не са маскиран Райдър, те са ниската серия на Райдър. С всичките евтини решения - алуминиеви намотки, пластмасови зъбни колела и т.н. РТР-а е 100 пъти повече машина от зелените ...
thinkpad - майстор
Chefo77 написа:
Темата беше за "евтините инструменти, които вършат работа" или "какъв боклук да си купя, за да си мисля, че имам нещо като инструмент"? Тинки, зелените не са маскиран Райдър, те са ниската серия на Райдър. С всичките евтини решения - алуминиеви намотки, пластмасови зъбни колела и т.н. РТР-а е 100 пъти повече машина от зелените ...
Мерси. Преди немного време за първи път чух "Green Tools" и никога не съм работил с такова чудо. За плавното регулиране ще го преживея, щом си на мнение, че като цяло RTR-а е по-добър. А не че нещо, питам за Зелените, понеже няколко пъти ги гледам промоционални, с все по-ниска цена. И просто ми е интересно що за стока е, понеже не съм го имал и не съм работил с него. С RTR-чето проблеми нямам, само го изчаквам по малко, като усетя че загрява.
Последна промяна от thinkpad на нед ное 09, 2014 8:54 pm, променено общо 2 пъти.
fox_vt - майстор
Еми като е спам спам да е твоя си работа ти хем искаш мнение хем пък недоволен,няма как за 20 лв да ти направят инструмент който материалите да струват повече не го ли разбираш.Че тя само медта от мотора и кабела ще е на тая цена,а другите работи вътре.Ти отварял ли си някога дрелка или ъглошлайф :?: Виждал съм ъглошлайф за 20 лв който се мъчи докато развърти диска това 115 мм :!: И така си и изгоря.Сега бива както казва и чефо евтини инструменти който вършат работа но пак ти казвам тия са за детски конструктор.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Евтините инструменти, които вършат работа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: