FM STEREO написа:Добре ще е този нагорелият кабел на нулевата шина,ако има аванс да го заголиш и свържеш наново към нулевата шина,притегни всички гайки на кабелите на нулевата шина.Кабелът не гори, гори изолацията. Термошлаух, изолирбанд, а оголената част се почиства до блясък. Връзката е като нова. Входният кабел може да се удължи с болтова клема. Болт неръждавейка, няколко шайби,гайка, контра гайка и контра шайба против саморазвиване. При мен има една грозна запоена спайка на входният кабел, made in Bulgaria by Thinkpad. Лустер клемата пък държи без проблем поне 25А товар, разбира се - не постоянен. Проблемът е, че ги правят много боклучави вече, превъртат, прескачат и вяра да им нямаш. Едно време бяха такива, че ги затягаш до скъсване и половин оборот назад - няма проблеми.
nv952 написа:И още нещо щината се мъчих да я отрежа но не успях затова изолирах едното което осната.Ножовка бе. Ама ме радваш с тоя гребен, а аз направих у нас мост с проводник, ама не какъв да е - мостови. Кажете, че не е за мостчета!

krasi92 написа: а и с тези тънки цени на Тинки...Ти съмняваш ли се в мене?