Момчета днес ще търся термометър да измеря температурата в камерата, защото онзи ден сложих един джин(38% алкохол) и вчера го изкарах целия замръзнал. А хладилника е на 2-ра степен

lov написа:А следи ли дали изключва или си работи нон стоп. За да стане джина на лед значи по хладилната машина всичко е на ред. Мери с термометъра в хладилната част. Ако там държи под нулата или не изключва компресора сменяй термостата.В хладилната част трябва да е + 4-7 градуса Той трябва да се намира в хладилната част. Макар че не мога да кажа със сигурност. Ако имаш два термостата единия в хладилната част един за камерата вече става сложно. Просто не познавам модела защото отдавна съм се спрял на тази тема.Само един е термостата и изключва, но пък работи между час и половина и два часа.
roonron написа:Смени си джина и с хладилника не се занимавай повече... или се занимавай, ако нямаш друга работа!lov написа:А следи ли дали изключва или си работи нон стоп. За да стане джина на лед значи по хладилната машина всичко е на ред. Мери с термометъра в хладилната част. Ако там държи под нулата или не изключва компресора сменяй термостата.В хладилната част трябва да е + 4-7 градуса Той трябва да се намира в хладилната част. Макар че не мога да кажа със сигурност. Ако имаш два термостата единия в хладилната част един за камерата вече става сложно. Просто не познавам модела защото отдавна съм се спрял на тази тема.Само един е термостата и изключва, но пък работи между час и половина и два часа.
plamen6703 написа:Джина не ме притеснява, а това че на степен по-голяма от 2-ра не изключва изобщо при положение, че в стаята е 27-28 градуса.roonron написа:Смени си джина и с хладилника не се занимавай повече... или се занимавай, ако нямаш друга работа!lov написа:А следи ли дали изключва или си работи нон стоп. За да стане джина на лед значи по хладилната машина всичко е на ред. Мери с термометъра в хладилната част. Ако там държи под нулата или не изключва компресора сменяй термостата.В хладилната част трябва да е + 4-7 градуса Той трябва да се намира в хладилната част. Макар че не мога да кажа със сигурност. Ако имаш два термостата единия в хладилната част един за камерата вече става сложно. Просто не познавам модела защото отдавна съм се спрял на тази тема.Само един е термостата и изключва, но пък работи между час и половина и два часа.
roonron написа:Смени термостата тогава и следи какво ще се случи...може накрая и да се случиplamen6703 написа:Джина не ме притеснява, а това че на степен по-голяма от 2-ра не изключва изобщо при положение, че в стаята е 27-28 градуса.roonron написа:Смени си джина и с хладилника не се занимавай повече... или се занимавай, ако нямаш друга работа!
Само един е термостата и изключва, но пък работи между час и половина и два часа.
plamen6703 написа:Има ли вариант да ме насочите към модел или поне ценова категория.roonron написа:Смени термостата тогава и следи какво ще се случи...може накрая и да се случиplamen6703 написа:Джина не ме притеснява, а това че на степен по-голяма от 2-ра не изключва изобщо при положение, че в стаята е 27-28 градуса.
Смени си джина и с хладилника не се занимавай повече... или се занимавай, ако нямаш друга работа!![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: