Здравейте на всички 
доста време чаках за разрешение за да ми бъде направена регистрацията
и най-накрая.
Много ми харесаха нещатата показани тука
и от кадето вече ми хрумнаха доста идеи как да си подобря осветлението 
Ето и аз ще ви покажа какво съм си направил ... и то без от никаде да го видя или да ми кажат, просто си развих фантазията. Фантазия без изчисления
просто проба - грешка
е само имах в предвид волтажа.

доста време чаках за разрешение за да ми бъде направена регистрацията

Много ми харесаха нещатата показани тука

Ето и аз ще ви покажа какво съм си направил ... и то без от никаде да го видя или да ми кажат, просто си развих фантазията. Фантазия без изчисления

Прикачен файл
Естествено, това съм го направил със прекъсвач , не мога да го оставя цяла вечер да светка така по време на купона :) пускам го когато идва някоя колуминция.. като Insomnia... :) тогава изгасям всякакво др осветление. в стаята.
Като пак със др зарядно от
IMG_5898.jpg (40.49 KиБ) Видяна 14785 пъти
Прикачен файл
2та мигаща диода съм ги поставил в селиконова прозрачна тръбичка. Даже наскоро видях във направисам.бг същатата статия за направа на гъвкав неон. тази идея не съм я взел от там!. Когато пресветния единия син , светлината се предава по селиконовата тръбичк
IMG_5904.jpg (24.77 KиБ) Видяна 14785 пъти
Прикачен файл
Ето как свети в тъмното. като 4 сини, 4 бели и 1 зелен са свързани Успоредно , и от там последователно към единия Син , и последователно за Другия син. Наблюдавал съм ги и не винаги започват едновременно да светят , 1ния изпреварва другия, има и момент ко
IMG_5905.jpg (23.86 KиБ) Видяна 14786 пъти
Прикачен файл
Използвал съм 11 диода, 4 сини, 4 бели , 1 зелен и 2 Мигащи сини. За целта ги захранвам със зарядно от Сони Ериксон за по стари модели 450Ма и 5.1Волта, sorry, това ми беше под ръка. Като сините диоди мисля 4е 3 бяха от запалка, тъй като те светят на по г
IMG_5890.jpg (39.88 KиБ) Видяна 14785 пъти
Прикачен файл
На пръв поглед изглежда малко неугледно, но през вечерта не се вижда нищо. Понеже съм студент, и в общежитието се забавляваме доста, и за да е качествено ... :) Това е на тавана Пожарната система , която не работи в целия блок, за това така я разпробих :)
IMG_5879.jpg (56.8 KиБ) Видяна 14786 пъти