нед фев 04, 2024 7:01 amivanovbg написа:Извинявай колега ivanovbg. Прав си за формулите. Успал съм се и съм ги пропуснал. Ти си най добрия енергетик във форума само B0bi е по-добър.нед фев 04, 2024 1:47 amMamaMy написа: Колегата Jacomo ни връща в първи клас втория срок, а ние като последни шарани се пускаме да кълвем на прав бастун. Много обичам така да изскачат разни недоучили и да се образоват на наш гръб. Я който го интересува нещо да си отвори Гугъл и да си търси. Като си намери в кой учебник е да си го купи и да си навакса самосиндикално с четенето, а не да ангажира 100 човека защото той спи в час.И да ми се извиниш, че √3 = 2 * синус от 120⁰ сещаш се, че фазите са през 120⁰ и мериш тока дето минава от едната към другите две.
съб фев 03, 2024 8:46 pmB0bi написа:Когато си прав, прав си. Това толкова много ме разстрои, че отивам да си пусна още един чай.
Обаче 10-те ампера не текат само през единия нагревателВключи ли?
Имаш нещо като √3![]()
нед фев 04, 2024 11:30 amB0bi написа: Виж разберете се. МамаМу призна (вярно, с половин уста за "корен от три"). Още поне двама ме дебнат на завоя, да стъпя на криво за да ми скочат, но все пак не го правятИ на теб съм ти признал правотата и за да не е с половин уста съм го коригирал с големи букви (крещя), че си прав.![]()
Сега пораснаха ли ви чурките? Или ви дадоха тиквени медали? Хайде коронясани сте и двамата разбирайте се по между си.