lov написа:Ако му бяха снимали и табелката щяхме да разберем.То табелката е снимана, но не се чете. Звънни на собственика, все едно ще го купуваш и ще разбереш

lov написа:Ако му бяха снимали и табелката щяхме да разберем.То табелката е снимана, но не се чете. Звънни на собственика, все едно ще го купуваш и ще разбереш
iliya_i написа:На тази схема са пропуснали кондензатора. Между пусковата и работната намотка трябва дефазиране. Точно това прави кондензатора. Центробежният регулатор не заменя кондензатора, а е свързан последователно във веригата кондензатор пуснова намотка и я изключва, когато двигателя се развърти.Написаното от тебе ме накара да се включа в темата за да се знае,че не е задължително при дефазирането да има кондензатор.
fikata написа:А защо преди да се включиш 2 темата прочете само последното мнение? Ако беше видял снимките малко по горе щеше да видиш, че двигателя е с кондензатор. Искаше да кажеш, че този кондензатор е излишен и може да се изхвърли ли?iliya_i написа:На тази схема са пропуснали кондензатора. Между пусковата и работната намотка трябва дефазиране. Точно това прави кондензатора. Центробежният регулатор не заменя кондензатора, а е свързан последователно във веригата кондензатор пуснова намотка и я изключва, когато двигателя се развърти.Написаното от тебе ме накара да се включа в темата за да се знае,че не е задължително при дефазирането да има кондензатор.
Hoвoceлckи написа:Че аз какъв зор имам да звъняlov написа:Ако му бяха снимали и табелката щяхме да разберем.То табелката е снимана, но не се чете. Звънни на собственика, все едно ще го купуваш и ще разбереш
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: