Искам да видите нещо понеже на мен не ми стига мозъка как е станало.
Вчера докато си бях на село и се канех да тръгна ми звъни бащитчата и вика-Синко юнгата нещо не работи както трябва...
Днеска най накрая се наканих да я видя. ( с голям зор)
Отварям я,и с мъглив поглед фъргам едно око и тамън да кажа-нищо и няма и само дето се занимавам и....
На бързо погледа ми си стана нормален и се поогледах добре.
Гледам и не вярвам на очите си.Как обувката е излязла..чеша се по главата и се чудя
В същият момент се сещам че преди време точно на тоя контакт дето е вкл юнгата беше започнал да пуши.(поне така казаха нашите).
И сега си мисля.Значи това е станало още тогава.
Като свалих контакта тогава видях че не е занулен.И веднага го занулих и пак вкл щепсела на юнгата и работата тръгна.И продължавам да си мисля...Значи тогава е станало нещо и обувката на "нулата" е излязла и тогава щепсела е почнал да пуши.
И тогава като смених контакта и съответно занулих,юнгата все още си е била без "Нула" и е ползвала PE (жълто зелен) кабел за "нула"
Утре ще взема една хубава обувка и ще я направя както трябва.
Само не разбирам как е излязла.
нещо си се объркал според мен.
ако нагревателя е наред и не е пробил,нямам как "....юнгата все още си е била без "Нула" и е ползвала PE (жълто зелен) кабел за "нула". "
по вероятно да има лоша връзка при кабелната обувка,следва нагряване ,леко разтапяне на изолацията и кабела залепва за корпуса на юнгата и ти като си го отварял си извадил обувката
moimoimoi написа:по вероятно да има лоша връзка при кабелната обувка,следва нагряване ,леко разтапяне на изолацията и кабела залепва за корпуса на юнгата и ти като си го отварял си извадил обувката
Не..дума да не става.
Търсих нещо в ало бургас (нали олх го развалиха) и тази обява ми попадна.
Та реших да се загледам.
А за онова нямам снимки
Видях ти поста късно. Но вече правя
before/after
Не съм много сигурен
Хидрата изостава нещо.
memberlist.php?sk=d&sd=a
пп Цъкнете най долу където пише "ТИП"- и избирате "Низходящ ред" и цъкате "изпрати" ...и ще видите топ 5