• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nv952 - майстор
hidrazin написа:
Krass написа:
hidrazin -9271 -майстор
LazarGanev-7640- "Велик майстор"
:? Що така?
Сигурно си е платил под масата.. :-D А аз пари не давам. Само вземам.. :lol:
Ма мен ми дреме на моркова. Не съм тук за да събирам постове, като някои наши бивши "колеги".
Има и друго:
- поносим майстор
- добър майстор
- средно добър майстор
- много добър майстор
- отличен майстор
- велик майстор
- просто МАЙСТОР
Така че, не си го слагайте. Както и аз. :razz:
:partyman:
Пропуснал си МАЙСТОРИЩЕ.
kuger - майстор
Мен пък ме боли "майсторския" к`ва титла са ми турнали :-D Аз сега :drinkers: и казвам :partyman:
Пържолките квичат на скарата, к`во да искам още?
valentino76bs - майстор
:-D
Прикачен файл:
DSC_0001.jpg
DSC_0001.jpg (74.67 KиБ) Видяна 1294 пъти
32A предпазител на оперативната верига!
bobko - специалист
Както си работя с чисто нов кабел СВТ 3х1,5 с стандартните цветове син,кафяв и жълто-зелен изведнъж се появиха два сини и един жълто-зелен кафявият се пребоядиса в син и аз :shocked:За пръв път ми се случва на чисто нов кабел да има тези аномалии. ето и снимка.Изображение
hidrazin - майстор
Това се случва когато някой се опита да ми прегризе кабел или да ми открадне соларен панел. :-D
Снимката е моя, от завчера 02.05.2015. :?

Изображение

hidrazin - майстор
[quote="bobko"... изведнъж се появиха два сини и един жълто-зелен кафявият се пребоядиса в син и аз :shocked:....[/quote]
Малко странно но това нищо не променя. Това дето го наричаш втори син (промененият кафяв) го водят сиво.
При наличие на жълтозелен и син, останалото е ясно Сивият е фаза.
Кой знае кой ли му е производителя на тоя кабел?
bobko - специалист
Колега,хич не е сив не зная как го водят но не съм далтонист и си е нормален син кабел.Направих му веднага операция да видя за какво идва реч и то се оказа че е имало някакво нарушение на кабела и фабрично са му сложили допълнителна изолация(шлаух).Марката според мен не е много известна при манипулация с него няколко пъти ми се скъса жило при направа на спайка което ме навежда на мисълта че е леко НЕ качествен,но това даде клиента и с това работим. :)
hidrazin - майстор
Съжалявам. Има спайки, има проблем.
Pooh - майстор
Бе то ... никой кабел, не е правен за "спайки", но Хидрата ще ти го разясни по-подробно ... :lol:
MIRO_073 - майстор
bobko написа:
Както си работя с чисто нов кабел СВТ 3х1,5 с стандартните цветове син,кафяв и жълто-зелен изведнъж се появиха два сини и един жълто-зелен кафявият се пребоядиса в син и аз :shocked:За пръв път ми се случва на чисто нов кабел да има тези аномалии. ето и снимка.Изображение
Сега остана да кажеш какво производство е тоя кабел (предполагам турско, на кабела пише) за да не купуваме такъв :-D
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: