• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kozl - майстор
След целия спор ако некой все пак реши да се изръси за MGU.512, освен фаза да предвиди и постоянна нула в конзолата за димера.
MIRO_073 - майстор
kozl написа:
След целия спор ако некой все пак реши да се изръси за MGU.512, освен фаза да предвиди и постоянна нула в конзолата за димера.
:partyman:
MIRO_073 - майстор
8180 написа:
Като Модератор тук, съм склонен да приема мнението на Junak, което (склонността) ИМА значение. :?

Дано не се окаже, че някои мнения са предимно за визуализация на подписите, моля.
До време (съдържание, полезност) го допускаме.

Въпроса с подписа е решен.
AcidSun - помощник
Здравейте!Темата тук сега ме вълнува и мен!Предстои ми инсталиране на подобни "механизми".За осветление съм преминал изцяло на лед лампи за 220в, без банята разбира се.На две места ми се налага да използвам димиране както и девиатор.издирих няколко модела на шнайдер, при което възникна въпросът кои от тях са подходящи за моята цел, а именно употребата им за лед осветление на 220в?!Бихте ли изразили мнение?!Благодаря предварително!
vk - специалист
Със по-горе коментирания модел от серията Unica няма да имаш проблеми(при led лампи на 230 волта), освен това е хем димер, хем девяторен ключ. Можеш да го комбинираш или със същия димер или само с дев.ключ.
Има подобен от междинната серия 'Sedna', малко по-евтин, но преди години един такъв доста бръмчеше та го връщах. От най-ниската серията Anya димера само се върти копчето, а не се натиска. Няма я девяторната функция и не може да светнеш веднага до максимума. Ако човек иска в този случай може да комбинира девяторен ключ с този димер от серията Anya, двете сложени в една двойна рамка.
kozl - майстор
Аз не съм сигурен, че няма да имаш проблем. Първо пробвай диодните лампи дали се димират, защото от опит споделям, че има такива, които работят с димер, но последните които ползвам не се димират, а дори светят през глимката на ключа :shock: .
AcidSun - помощник
Здравейте!Благодаря за напътствията, точно към нея се бях насочил и аз ...именно към серия Unica,съобразявайки се с поста на съфорумника, който изрази наблюдение, че механизмите от серия Sedna издават шум!Поръчал съм си едни "ламби" през ebay, та като ги получа ще разбера?!Никъде в спецификацията не пишеше, че са димиращи се....,а и реално това ми " щъкна" тези дни.Нека да задам тогава въпросът, ако доставчикът не е упоменал какъв е видът на телата има ли възможност да разбере това, освен експериментално, разбира се!?
Поздрави!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Въпрос за девиаторни ключове?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: