дай номер на протокола от последния метрологичен контрол на прибораНе забравяй и кръщелното.....ще го искат и него

Junak написа:Не, аз съм точно този Контролен орган, който прави независими оценки. Моята роля е да направя измервания, да издам протоколи и да направя предписания. Но може да се помага само на тези, които знаят какво искат. Тъпънарите да се оправят сами. Нищо лично.А защо тогава онзи ден след като подадохме жалба и единият от комшиите се обади да дойдат и да му замерят напрежението,защо не му дадоха протокол?На другия ден само дойде екип на ЧЕЗ и се качваха по стълбовете да менят фази,защо така?
Junak написа:Определено четенето не ти е силна страна.Не,не знам какво означава и какво да чета господине?
На коя лаборатория се обадихте?
Имаш ли представа какво значи НЕЗАВИСИМ КОНТРОЛЕН ОРГАН?
Не става с чуване кой какво казал. Става с четене. Ама, като не ти е силна страна...
P.S.А напрежението се мери цяла седмица
Jorky написа:Аз съм дете на 22 години...Боже, какво доживяхме! А кога мъж - на 44 ли? Така е. Махнаха казармата и се напълни с деца на по 25-30 години.
Jorky написа:Аз съм дете на 22 години,което е тръгнало да се бори срещу един монопол("империя")!Ами тогава опитай bg-mamma.com. По вероятно е поне да те успокоят.
Jorky написа:Знам само ,че напрежението ми е ниско и не би трябвало да е така!!!Защо реши така? Как го разбра? Прочете ли това http://www.dker.bg/files/DOWNLOAD/indic_1.pdf
Jorky написа:Господине(измервател на напрежение) не ви знам името,нищо лично заповядайте и измерете нашето напрежение!Да, мога да дойда, но като ти кажа цената... Няма да ти хареса
Jorky написа:Защо се заяждате с мен и си позволявате да ме наричате прост или там както ме нарекохте?Ааа, ти започна. Аз се опитах да ти обясня какъв е реда, ама ти ни отсвири всичките
Jorky написа:Пак казвам,аз съм 22 и не съм запознат с задълженията и правата към ЧЕЗ,но мисля че не е редно да ми горят уредите ,да плащам по-високи сметки ,защото ми е ниско напрежението!Ако чакаш аз да те запозная, няма да стане. И пак ще подчертая, че колегите ти отделиха повече от достатъчно внимание.
Jorky написа:Благодаря тогава на всички ви и съжалявам,че отнех от ценното ви време. А на вас господин Junak,няма да дам и "пукнат лев" !Нямам спомен да съм искал нещо от Вас, най-малко пари. Казах Ви, че мога да помогна на хора, които знаят какво искат. Моят съвет е да потърсите квалифицирана лекарска психиатрична помощ. Твърденията, че сте дете на 22 години и от 15/петнадесет/години се "борите" с ЕРП-тата, говорят за сериозни психически проблеми. Щом от 7 /седмата/ си година сте повели тази борба, мога само да Ви пожелая успех.
На ваш колега,който е по човечен да,но не и на вас!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: