• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Мдаааа... Потвърждавам - не е от ТЯХ. :-D
:partyman:
gogo7777 - майстор
дай номер на протокола от последния метрологичен контрол на прибора
Не забравяй и кръщелното.....ще го искат и него :-D
Jorky - специалист
Junak написа:
Не, аз съм точно този Контролен орган, който прави независими оценки. Моята роля е да направя измервания, да издам протоколи и да направя предписания. Но може да се помага само на тези, които знаят какво искат. Тъпънарите да се оправят сами. Нищо лично. :)
А защо тогава онзи ден след като подадохме жалба и единият от комшиите се обади да дойдат и да му замерят напрежението,защо не му дадоха протокол?На другия ден само дойде екип на ЧЕЗ и се качваха по стълбовете да менят фази,защо така?
Случайно чух кмета да казва:
-Нарочно идват да менят фази за да не стигне жалбата по-нагоре,а за протокола вече не чух какво каза.
И като ми се развали уред от ниско напрежение и го дам на майстор от него ли да търся протокол :?
Junak - майстор
Определено четенето не ти е силна страна.

На коя лаборатория се обадихте?
Имаш ли представа какво значи НЕЗАВИСИМ КОНТРОЛЕН ОРГАН?
Не става с чуване кой какво казал. Става с четене. Ама, като не ти е силна страна... :-D

P.S.А напрежението се мери цяла седмица
Jorky - специалист
Аз съм дете на 22 години,което е тръгнало да се бори срещу един монопол("империя")!
Вие какво мислите,че аз знам всичко за ЧЕЗ ли ?
Знам само ,че напрежението ми е ниско и не би трябвало да е така!!!
Защо ги защитавате тези МОНОПОЛИСТИ???Не гледате ли какво е дереджето,че не остана държавно предприятие ,а всичко вече е частно и то не от българи,а от чехи и разни други!!!
Някой си измервал напрежението и почва да се защитава!
Господине(измервател на напрежение) не ви знам името,нищо лично заповядайте и измерете нашето напрежение!
Защо се заяждате с мен и си позволявате да ме наричате прост или там както ме нарекохте?
Пак казвам,аз съм 22 и не съм запознат с задълженията и правата към ЧЕЗ,но мисля че не е редно да ми горят уредите ,да плащам по-високи сметки ,защото ми е ниско напрежението!

По-добре да спрем и повече да не спам-ваме форума!!!
Jorky - специалист
Junak написа:
Определено четенето не ти е силна страна.

На коя лаборатория се обадихте?
Имаш ли представа какво значи НЕЗАВИСИМ КОНТРОЛЕН ОРГАН?
Не става с чуване кой какво казал. Става с четене. Ама, като не ти е силна страна... :-D

P.S.А напрежението се мери цяла седмица
Не,не знам какво означава и какво да чета господине?
hidrazin - майстор
Jorky написа:
Аз съм дете на 22 години...
Боже, какво доживяхме! А кога мъж - на 44 ли? Така е. Махнаха казармата и се напълни с деца на по 25-30 години.
Наистина няма смисъл да се пише повече в темата. Време е да пораснеш и да разбереш, че докато не се пребориш нищо няма да получиш по подразбиране. Беше, ама бай Тодор си замина.
:partyman:
Junak - майстор
Jorky написа:
Аз съм дете на 22 години,което е тръгнало да се бори срещу един монопол("империя")!
Ами тогава опитай bg-mamma.com. По вероятно е поне да те успокоят.
Jorky написа:
Знам само ,че напрежението ми е ниско и не би трябвало да е така!!!
Защо реши така? Как го разбра? Прочете ли това http://www.dker.bg/files/DOWNLOAD/indic_1.pdf
Или това http://www.cez-rp.bg/bg/uslugi/vidove-uslugi.html
Jorky написа:
Господине(измервател на напрежение) не ви знам името,нищо лично заповядайте и измерете нашето напрежение!
Да, мога да дойда, но като ти кажа цената... Няма да ти хареса
Jorky написа:
Защо се заяждате с мен и си позволявате да ме наричате прост или там както ме нарекохте?
Ааа, ти започна. Аз се опитах да ти обясня какъв е реда, ама ти ни отсвири всичките
Jorky написа:
Пак казвам,аз съм 22 и не съм запознат с задълженията и правата към ЧЕЗ,но мисля че не е редно да ми горят уредите ,да плащам по-високи сметки ,защото ми е ниско напрежението!
Ако чакаш аз да те запозная, няма да стане. И пак ще подчертая, че колегите ти отделиха повече от достатъчно внимание.
Jorky - специалист
Благодаря тогава на всички ви и съжалявам,че отнех от ценното ви време. А на вас господин Junak,няма да дам и "пукнат лев" !
На ваш колега,който е по човечен да,но не и на вас!
Junak - майстор
Jorky написа:
Благодаря тогава на всички ви и съжалявам,че отнех от ценното ви време. А на вас господин Junak,няма да дам и "пукнат лев" !
На ваш колега,който е по човечен да,но не и на вас!
Нямам спомен да съм искал нещо от Вас, най-малко пари. Казах Ви, че мога да помогна на хора, които знаят какво искат. Моят съвет е да потърсите квалифицирана лекарска психиатрична помощ. Твърденията, че сте дете на 22 години и от 15/петнадесет/години се "борите" с ЕРП-тата, говорят за сериозни психически проблеми. Щом от 7 /седмата/ си година сте повели тази борба, мога само да Ви пожелая успех.

P.S Възпитанието ми не позволява да цитирам това, което ми изпратихте на "лични", но предполагах, че медицинския Ви проблем не е толкова сериозен. Явно съм сгрешил...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Не знам какво да предприемем,моля дайте някакъв съвет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: