вт фев 04, 2020 9:21 pmradius написа: Аз имам шнайдер асфора с 5 гнезда.Това на двора и на припек? Тези 5 гнезда...
М/у другото, още е снежно бял, явно има УВ защита.

вт фев 04, 2020 9:28 pmstorming написа: Аз май не зададох правилно въпроса. Аз в момента съм с 5 гнезда, но не знам от вън как да ги облека. Не мога да намеря пласмасите дето се слагат на стената да са такива за 5 елемента един до друг.https://vikiwat.com/ramki-1.html?filter ... 0%5D=33332
вт фев 04, 2020 9:47 pmstorming написа: Благодаря.Имай предвид, че конзолите с 2 и повече гнезда често (не зная дали не е и винаги) искат контакти и ключове със соло основа. Да не вземеш отделни завършени единични ключове и контакти с идеята да махаш лицевата част, че аз се наиграх с един Шнайдер да режа конзоли, за да вкарам в тях телата от готовите.
radius написа:От своя страна, аз не разбрах хидрата?
hidrazin написа:Това на двора и на припек?Рамките "изгарят" ако има пряка светлина от слънцето.
Chefo77 написа: че аз се наиграх с един Шнайдер да режа конзоли, за да вкарам в тях телата от готовите.Зависи какви конзоли и как се монтирани.
чет фев 06, 2020 7:31 pmjekasus написа:Chefo77 написа: че аз се наиграх с един Шнайдер да режа конзоли, за да вкарам в тях телата от готовите.Зависи какви конзоли и как се монтирани.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: