• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
вт фев 04, 2020 9:21 pmradius написа:
Аз имам шнайдер асфора с 5 гнезда.
М/у другото, още е снежно бял, явно има УВ защита.
Това на двора и на припек? Тези 5 гнезда...
:partyman:
iliya_i - майстор
вт фев 04, 2020 9:28 pmstorming написа:
Аз май не зададох правилно въпроса. Аз в момента съм с 5 гнезда, но не знам от вън как да ги облека. Не мога да намеря пласмасите дето се слагат на стената да са такива за 5 елемента един до друг.
https://vikiwat.com/ramki-1.html?filter ... 0%5D=33332
https://www.elbulgaria.com/bg/pr/ключов ... gu2-010-18
https://e-osvetlenie.eu/ключове-and-кон ... 65015-крем
radius - майстор
Кое не разбра?

Изображение

От своя страна, аз не разбрах хидрата?
Chefo77 - майстор
вт фев 04, 2020 9:47 pmstorming написа:
Благодаря.
Имай предвид, че конзолите с 2 и повече гнезда често (не зная дали не е и винаги) искат контакти и ключове със соло основа. Да не вземеш отделни завършени единични ключове и контакти с идеята да махаш лицевата част, че аз се наиграх с един Шнайдер да режа конзоли, за да вкарам в тях телата от готовите. :)
jekasus - майстор
radius написа:
От своя страна, аз не разбрах хидрата?
hidrazin написа:
Това на двора и на припек?
Рамките "изгарят" ако има пряка светлина от слънцето.
Chefo77 написа:
че аз се наиграх с един Шнайдер да режа конзоли, за да вкарам в тях телата от готовите.
Зависи какви конзоли и как се монтирани.
radius - майстор
Гена, отиди в тмт елком във вътрешната зала където никога не огрява и виж за какво става дума. Сегашните ламби бълват достатъчно ув, че да пожълтеят пластмасите. Така че, не приемам това за двора.
Chefo77 - майстор
чет фев 06, 2020 7:31 pmjekasus написа:
Chefo77 написа:
че аз се наиграх с един Шнайдер да режа конзоли, за да вкарам в тях телата от готовите.
Зависи какви конзоли и как се монтирани.

Стандартна двойна конзола за гипсокартон. Единичният контакт се оказа, че е с различно тяло от другите, които продават без пластмасите.
valentino76bs - майстор
Мое впечатление за контакти,ключове гюнсан визаж от гледна точка на инсталатор е много добро.Ся за цвета не знам.В нас навремето заредих от тази серия със сменящите декоративни капачета пожълтяха и не са толкова здрави.
Визажа са с метална рамка и са здрави от 100 бройки последно един даде фира и то по моя вина щото го натегнах брутално!
Друго впечатление за контакти сега обаче не мога да си спомня или вико или елби с 4 букви беше също много добре като инсталиране .Само ,че с много голямо усилие се включва и дърпа щепсела ако е рехава конзолата ще се измъкне заедно с контакта!
kozl - майстор
Мое мнение за шнайдер - уника.
Модулите за контакти са произведени в Испания и превъртях връзките стягащи проводниците. Меки са. Па не разбрах как да им махам "котвите", защото болтчетата в края на резбата са смачкани да не изпадат и се наложи да ги резна. Проблем и с дъртите конзоли, които явно са с по-малък диаметър и требеше да им режа пластмасата от страниците, за да влезат монтажните рамки, там де са шлиците за котвите.
Преди няколко години слагах пак Уника и стягане яко без проблем, но не помня откъде бяха основите на контактите.

Предишния месец работих със SIMON серия 15. Стегане яко. От 30 бройки 2 дадоха фира, но всичко като контакт и ключове беше демонтаж/монтаж. Много са изнервих :x щото бояджията беше свалил само декоративните рамки и вси що е отдоле омазал, вкл. защитните пластини на шукото. Иначе Симоните ми харесаа като качество. Като цена изглежда са по-скъпи, че не се предлагат по магазините :?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Избор на ключове и контакти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: