• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
olelemaiko - специалист
като чета се получава. житейски истини не ми показвай.кажи колко струват.гледам си го направил.
preslav - майстор
olelemaiko написа:
като чета се получава. житейски истини не ми показвай.кажи колко струват.гледам си го направил.
Житейските истини са част от аргументацията, а не за да занимавам аудиторията с някакви проблеми! Едно е да топлиш една стая, друго са 4, едно е да топлиш тийнейджър, друго е баба и дядо на 80 години. Аз мога да се топля и с 5 вата, ако съм рибка и живея в аквариум - нали така!
olelemaiko - специалист
абе забрави да напишеш сметката.сега вода ли ще ми носиш.писа писа а забрави сметката.пропуснал си.сега се вижда.не ти търся сметка.
preslav - майстор
olelemaiko написа:
абе забрави да напишеш сметката.сега вода ли ще ми носиш.писа писа а забрави сметката.пропуснал си.сега се вижда.не ти търся сметка.
Нетърпелив си като гъркиня "мъж искам, сега го искам", нали трябваше да си препиша данните от сметката, дати, киловати, цени, да ги конвертирам в дърва и въглища, за да е разбираемо за такива като теб!
olelemaiko - специалист
добре де.гледам пак гребна вода от 9 кладенц.за да стане това от заглавието трябва нова инсталация за тока.или поне от части.
preslav - майстор
olelemaiko написа:
добре де.гледам пак гребна вода от 9 кладенц.за да стане това от заглавието трябва нова инсталация за тока.или поне от части.
Каква нова инсталация за 3 киловата и то консумирани по няколко минути на ден??? Дори съществуващата инсталация от квадрат и половина е щяла да свърши работа на Синфон, а той твърди, че я е сменил с два и половина квадрата - за какво по-точно говорим?
olelemaiko - специалист
като казвам че ме заболява главата не лъжа.човека иска да си мие чиниите и да се къпе.пак повтарям да се къпе.няма да стане с боилер които да е на ток и да е само 7 киловата.това какви кабели има е друго.за да стане това което иска трябва да направи това което съм писъл.другото дет го пишете го гледам всеки ден и ми не трева да го чета.
Junak - майстор
Тинки, ще ни умориш бе! Ще взема да се гръмна, кой ще ми храни после жената, децата, котката и 16 рибки! А и двете гупита са бременни. Тинки, моля те, гръмни се ти. Знаеш ли колко проблема ще решиш? То не бяха пасати, то не бяха бойлери...
gogo7777 - майстор
Ти не се обаждай освен ако не си трафикант или поне да си крал ток. :lol:
DMN - майстор
Като се сетя, че бях решил да напусна този форум... обаче такива забавни теми няма в другите форуми, така че преосмислих решението си :-D .
Та... никой не попита например - каква е околната температура там където е този 50л. бойлер.
Каква е температурата на студената вода постъпваща в него.
Каква температура на топлата вода, която поддържа бойлера.
Каква марка е бойлера. Старите бойлери нямат добра изолация.
Колко литра топла вода се използва на ден(ориентировъчно)
Та чак после да правите сметки.
Щото например при мен температурата на студената вода е 15 градуса(в блок съм), и никога не е падала под 12 градуса зимата. Но не така е сигурно в къщите.
А пък затова кой как успява да се отоплява, също е много относително. Просто казано - има топли, има и студени апартаменти. Някъде доста успешно те топлят и съседите или пък ти тях(ако сте в блок).
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

Тема "Търся проточен бойлер под налягане, който да замести обикновен!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: