• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MIRO_073 - майстор
Опаааааа... един... Не сме яли и пили на една маса ама Благодаря за вниманието. Натурата (уйскито) си я изпий. Ето по бизнес предложението BG41TTBB94001528553584 . Чакам. Ааааа... и си напиши името да знам от кой да чакам превода.
gogo7777 - майстор
Практически пускайки жило със син цвят до ключ прекъсващ фаза е против нормите. Защо го правите.....? Тая ваша наредба 3 е бош-лаф и я пренебрегвате както ви е угодно, щото така било по-ефтино и икономически изгодно. Та не се вманиятчавайте толкова в нея. Тука пишещите са всякакви....разберете го най-накрая.
:razz:
hidrazin - майстор
пет юли 10, 2020 11:33 pmgogo7777 написа:
...Тая ваша наредба 3 е бош-лаф и я пренебрегвате както ви е угодно...
Дрън, дръан, дрън, дрън ... плаяс.
Железарите да си гледат винкелите ... и електроженчето. С малкия електрод. :lol:
:partyman:
naster - майстор
пет юли 10, 2020 11:10 pmMIRO_073 написа:
Опаааааа... един... Не сме яли . Ето...
Поне дайте новата с-ка. Тази от експресбанк не важи вече...
gogo7777 - майстор
съб юли 11, 2020 12:42 amhidrazin написа:
пет юли 10, 2020 11:33 pmgogo7777 написа:
...Тая ваша наредба 3 е бош-лаф и я пренебрегвате както ви е угодно...
Дрън, дръан, дрън, дрън ... плаяс.
Железарите да си гледат винкелите ... и електроженчето. С малкия електрод. :lol:
:-D
Кажи за моята "железарска" идея, аресва ли ти. Нема Ваго, нема Маго, ни спайка, ни спойка, нито лустър, нито изолирбанд.....
jekasus - майстор
gogo7777 написа:
Практически пускайки жило със син цвят до ключ прекъсващ фаза е против нормите. Защо го правите.....?
Има мостов с кафяв,сив и черен, по принцип отговаря вече на всички претензии. Такъв СВТ не съм виждал.
Ползването на ж/з и син за осв е в рамките на цялостна економия на определен обект, тоест с един кабел всичко се прави, а не се смята отделно къде синьо-зелено-кафяво, и къде сиво-кафяво-черно.
Като говорим за цвят - термошлаух променя ситуация в конзоли и р.кутии.
tzetz009 - специалист
съб юли 11, 2020 8:19 pmjekasus написа:
gogo7777 написа:
.....................?
Има мостов с кафяв,сив и черен, по принцип отговаря вече на всички претензии...........
Като говорим за цвят - термошлаух променя ситуация в конзоли и р.кутии.
:? Искаше да кажеш "- кафяв , син и черен ...." . Но е доста стар и вече не се намира по магазините . ( Относно СВТ-то си има 5*1,5mm² . Там не е чак толкова интересно ) .

:-D А пък и аз не харесвам идеята да предлагам бутилки с уиски само за да видя жилата на мостов кабел покрити с черна термошлауха !!! Ня'а как да стане :lol: !

:partyman: :partyman: :partyman:
jekasus - майстор
tzetz009 написа:
Искаше да кажеш "- кафяв , син и черен ...."
Сив.
Бързо го намерих, проблемния...
Дано да е изчезнал, че големи проблеми със него, неписано правило за тоя кабел по строежи е - черен фаза, сив -нула, кафяв - земя, като се обърка, почва ............

Прикачен файл

DSC_1452.jpg
DSC_1452.jpg (71.1 KиБ) Видяна 1216 пъти
zz_stefanov - майстор
съб юли 11, 2020 9:41 pmjekasus написа:
tzetz009 написа:
Сив.
Дано да е изчезнал, че големи проблеми със него, неписано правило за тоя кабел по строежи е - черен фаза, сив -нула, кафяв - земя, като се обърка, почва ............
От тез кабели имаше едни дето черното им не беше много черно, а бялото не им се белеше. В тъмното или на фенерче могат да се объркат.
tzetz009 - специалист
съб юли 11, 2020 9:41 pmjekasus написа:
tzetz009 написа:
Сив.
:? 'ми то вЕрно е със сива изолация да го WEB-а ! От'де го купувате тоя кабел ?

И това на снимката е грешното подвързване на контакта , нали :) !

:partyman: :partyman: :partyman:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Добро "токовземане" ли съм намислил?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: