Ние си е по старият модел на работа а и клиента така желае.на всичките клиенти им предлагам връзките да са с wago,но не искат.Може и от а гледна точка отказват.На мен с клеми ми е много по-удобно,но нали все пак изпълняваме желанията на клиентите.
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bobko
- специалист
2154 мнения в "ЕЛ. АБСУРДИ"
bobko
- специалист
MIRO_073 написа:Днес го прочетох но не го запомних на коя фирма е.ще го прочета и ще ви кажа . Със сигурност не е гамакабел някаква неизвестна марка която за първи път работя с нея.не съм го срещал предиbobko написа:Както си работя с чисто нов кабел СВТ 3х1,5 с стандартните цветове син,кафяв и жълто-зелен изведнъж се появиха два сини и един жълто-зелен кафявият се пребоядиса в син и азСега остана да кажеш какво производство е тоя кабел (предполагам турско, на кабела пише) за да не купуваме такъвЗа пръв път ми се случва на чисто нов кабел да има тези аномалии. ето и снимка.
hidrazin
- майстор
- На линия
gogo7777 написа:......по-добре да каже що е утрепал мишокаНе съм я трепал бре. Така я намерих. Вече си беше изсъхнала. Това е хоризонтална поцинкована метална греда на около 3 метра над земята.там може да му повярвам.....
Как се е катерила по желязото не ми го побира ума. Сигурно за тва е умряла - от зор.

bobko
- специалист
MIRO_073 написа:Ето снимка и след операцията на въпросния кабел.Оказа се че специалистите от фирмата производител леко са го ремонтирали,явно нещо не им е харесало и са добавили допълнителна изолация.Абе пълно е с ментаци какво да кажа.Преди време пък ми се случи на чисто нов кабел пак СВТ едното жило фабрично беше прекъснало и доста работа ми отвори.Та съвет проверявайте дори и новите кабели на верига 1:1000000 се случва някаква аномалия,може и на по-малко деbobko написа:Както си работя с чисто нов кабел СВТ 3х1,5 с стандартните цветове син,кафяв и жълто-зелен изведнъж се появиха два сини и един жълто-зелен кафявият се пребоядиса в син и азСега остана да кажеш какво производство е тоя кабел (предполагам турско, на кабела пише) за да не купуваме такъвЗа пръв път ми се случва на чисто нов кабел да има тези аномалии. ето и снимка.

hidrazin
- майстор
- На линия
Chefo77 написа:Що, с Ваго кабелът автоматично ли ще си промени цвета от синьо-сиво на кафяво?Кво общо има цевта с клемите? Човека написа:
bobko написа:... при манипулация с него няколко пъти ми се скъса жило при направа на спайка което ме навежда на мисълта че е леко НЕ качествен,...С клемите нямаше да му се скъса. Нямаше и да губи време да преправя и отдавана щеше да е забравил че е правил връзки.

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература