• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bobko - специалист
Ние си е по старият модел на работа а и клиента така желае.на всичките клиенти им предлагам връзките да са с wago,но не искат.Може и от а гледна точка отказват.На мен с клеми ми е много по-удобно,но нали все пак изпълняваме желанията на клиентите.
bobko - специалист
Деба и телефона нищо не мога да напиша а него 100 грешки и неяснотии
MIRO_073 - майстор
bobko написа:
КО РЕЧИ?
П.П. Аааа добави телефона аха :-D
gogo7777 - майстор
Бе то ... никой кабел, не е правен за "спайки", но Хидрата ще ти го разясни по-подробно ...
Не може да го разясни по-подробно....пробвал се е вече......по-добре да каже що е утрепал мишока :lol: там може да му повярвам.....

Отивам да гледам хокея......ще бъзикам чехите :lol:
bobko - специалист
MIRO_073 написа:
bobko написа:
Както си работя с чисто нов кабел СВТ 3х1,5 с стандартните цветове син,кафяв и жълто-зелен изведнъж се появиха два сини и един жълто-зелен кафявият се пребоядиса в син и аз :shocked:За пръв път ми се случва на чисто нов кабел да има тези аномалии. ето и снимка.Изображение
Сега остана да кажеш какво производство е тоя кабел (предполагам турско, на кабела пише) за да не купуваме такъв :-D
Днес го прочетох но не го запомних на коя фирма е.ще го прочета и ще ви кажа . Със сигурност не е гамакабел някаква неизвестна марка която за първи път работя с нея.не съм го срещал преди
hidrazin - майстор
gogo7777 написа:
......по-добре да каже що е утрепал мишока :lol: там може да му повярвам.....
Не съм я трепал бре. Така я намерих. Вече си беше изсъхнала. Това е хоризонтална поцинкована метална греда на около 3 метра над земята.
Как се е катерила по желязото не ми го побира ума. Сигурно за тва е умряла - от зор. :-D
:partyman:
bobko - специалист
MIRO_073 написа:
bobko написа:
КО РЕЧИ?
П.П. Аааа добави телефона аха :-D
:lol: Писах от телефона и с моите дебели пръсти не мога да напиша смислено изречение,все някъде изям някоя буква дори цяла дума :lol:
bobko - специалист
MIRO_073 написа:
bobko написа:
Както си работя с чисто нов кабел СВТ 3х1,5 с стандартните цветове син,кафяв и жълто-зелен изведнъж се появиха два сини и един жълто-зелен кафявият се пребоядиса в син и аз :shocked:За пръв път ми се случва на чисто нов кабел да има тези аномалии. ето и снимка.Изображение
Сега остана да кажеш какво производство е тоя кабел (предполагам турско, на кабела пише) за да не купуваме такъв :-D
Ето снимка и след операцията на въпросния кабел.Оказа се че специалистите от фирмата производител леко са го ремонтирали,явно нещо не им е харесало и са добавили допълнителна изолация.Абе пълно е с ментаци какво да кажа.Преди време пък ми се случи на чисто нов кабел пак СВТ едното жило фабрично беше прекъснало и доста работа ми отвори.Та съвет проверявайте дори и новите кабели на верига 1:1000000 се случва някаква аномалия,може и на по-малко де :lol: Изображение
Chefo77 - майстор
hidrazin написа:
Съжалявам. Има спайки, има проблем.
Що, с Ваго кабелът автоматично ли ще си промени цвета от синьо-сиво на кафяво? :wink:
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
Що, с Ваго кабелът автоматично ли ще си промени цвета от синьо-сиво на кафяво? :wink:
Кво общо има цевта с клемите? Човека написа:
bobko написа:
... при манипулация с него няколко пъти ми се скъса жило при направа на спайка което ме навежда на мисълта че е леко НЕ качествен,...
С клемите нямаше да му се скъса. Нямаше и да губи време да преправя и отдавана щеше да е забравил че е правил връзки.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: