valentino76bs написа:Обърка темата
Дойденямам търпение да го закача на акумулатора да видя защо така бързо пали колата
Прикачен файл:DSC_0037.jpg

Ей тука е да фалене

valentino76bs написа:Обърка темата
Дойденямам търпение да го закача на акумулатора да видя защо така бързо пали колата
Прикачен файл:DSC_0037.jpg
brum написа:Не съм съгласен с това което казваш! Всъщност при теб не знам как е но аз доста често получавам разни неща от вън къде си ги купувам къде ми пращат приятели та единственото нещо което ме порязоха е един фотоапарат от USA прати ми го братовчед но аз исках да има застраховка на реална цена и там ядох дървото.Иначе поръчвам от алито таблети, телефони и други неща за над 100 долара и без да им казвам пишат gift и директно идват в нас на адрес.Не съм забелязал какво обявяват като цена.А за обмитяване има определена цена не ми се рови в нета да я видя каква е скочиш ли над нея в кюпа си но не е над 20 долара!valentino76bs написа:Дори да го маркират като gift са задължени да декларират цена. Ако цената е на 20 долара пак отива в митници. Нищо че е подарък - дължиш мито и ДДС. Минал съм 10тина пъти през митниците последните години и ги понаучих горе-долу тия работи. Виж, ако се разберете да пишат 7-8 долара в цената и да не пишат gift понякога минава директно през пощата.dtmf написа:Моя UNIT - осцилоскоп, 3 дни от Китай до София, и после 2 седмици втасваше в митница СофияТрябваше да им кажеш да пишат GIFT на пакета ,иначе ако цената е по голяма отива в митницата!
nv952 написа:Аз ща объркам аз тебе върви ли час мага ;)valentino76bs написа:
Обърка темата![]()
Ей тука е да фаленеviewtopic.php?f=54&t=38466&start=280
nv952 написа:Като гледам тоя триъгълник би трябвало да е за нулирване на стойноститеА пише натисни да превключиш на REL режим.Това само за AC/DC ток.![]()
valentino76bs написа:Колеги има един бутон дето не го знам за какво е някой да ме светнеСондите имат съпротивление. Допираш ги, натискаш Rel и мултиметърът ще изважда техният принос от измерванията, които правиш за да са по-точни.
REL
И изобщо до каква най ниаска стойност може да мери кондензатори уреда ? В упътването мисля че е упоменато 1 нанао.Технически спецификации няма ли си, или няма кой да ги погледне?
В упътването пише че мери до 0,001 Микро -резолюция. Това е 1 нано нали ??? да не бъркам нещо.
Trakehner1 написа:Всъщност, масата Uni-T апарати са много долнопробни, никел покритие вместо златно ( износва се по-бързо )Всъщност UNI-T би трябвало да са най-добри, щом Fluke им се доверяват да изработват платките на уреди маркирани като Fluke. ( Мога да покажа снимки)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: