• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dobcho_vn - специалист
Баш такъв е, още със влизането в квартирата смених всички със прясно закупени, за да съм сигурен, че няма изпълнения с домашно направени башони, 16А на всички кръгове и така до днес, демек 3 годинки...Явно прага им на претоварване е по-голям от тоя на автоматичните, щот предполагам, че автоматичен такъв щеше да изключва още от момента в, които включих бойлера и заебнах топлофикация.
nikolovvd - майстор
Тия предпазители горят последни. Първо са скъпите уреди и/или жилището! :-D
kozl - майстор
Junak написа:
fox_vt написа:
А не ви ли дойде на ума че може да грее по простата причина че възвратния клапан е за смяна и изтърва топла вода надолу точно към студената тръба :-D Все пак автора да каже дали грее на загрял бойлер или няма значение кога.
Я обясни как става това, ако има налягане в студената тръба. Ако е спряла водата, ще изтърва...
Ами има серия така назованите диференциални клапани, които са три в едно и те са направени да връщат вода в захранващата със студена вода тръба, когато при загряване налягането в бойлера превиши налягането в захранващата тръба. И тогава също меката връзка на студената вода грее.
kyko81 - помощник
според мен тръгни по етажите и провери всички апартаменти като твоя . Кой от боилерите е със стари тръби . Као го намериш виж ако има изобщо пусната нула , на какво дереже е
ESPACE - майстор
kyko81 написа:
според мен тръгни по етажите и провери всички апартаменти като твоя . Кой от боилерите е със стари тръби . Као го намериш виж ако има изобщо пусната нула , на какво дереже е
А според мен kyko81 писатель, не читатель.
kyko81 - помощник
ESPACE написа:
kyko81 написа:
А според мен kyko81 писатель, не читатель.

тоест
ESPACE - майстор
Още на предната страница човека си реши проблема, къде го пращаш при комшиите?
dobcho_vn - специалист
Абе и това е идея, че отдавна съм се наточил на комшийката, а и дъщерята не е за боклука :lol:
"Зънннн
Здрасти, комшийке, идвам ти меря нулата, нещо против?" :roll:
fox_vt - майстор
Хахаахахха и лицето и грейва във една трифазна усмивка и цял ден мерите нули,косинус фи,и реактивната енергия хвърчи ли хвърчи :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Греене на мека връзка на бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: