• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
arxd129 - специалист
пон юли 13, 2020 11:53 pmnikolov333 написа:
Кво му коментираме още на тоя казус.
Коментираме следното: Какви са недостатъците на байпаса в областта на електротехниката. В конкретния случай: Коментираме "предполагаемото поведение на тока" в (евентуалната) байпасната зона.

Ся... то е от ясно по-ясно, че елбайпаса е доста "висока топка" за много от съфорумниците. От ясно по-ясно е, че никой не е длъжен да знае всичко, още по-ясно е, че никой не дължи отговори никому; най-малко са ми длъжни на мен - лаика. От ясно по-ясно е, че елбайпаси не се прилагат често; вероятно - никога. Въпросът е: защо не се прилагат?

Отново изразявам уважението си към всички съфорумници, които ми помогнаха. =D> И към които се опитаха да ми помогнат. =D>

"Високата топка", обаче, очаква отиграване. :)

Чест и почитания на оногова, който я отиграе. Дори към опитите за отиграване също ще се отнесем с респект.
mironcho - специалист
Ставаш нахален.
Каквото и да ти обяснят за байпаса, пак ще имаш едно на ум, защото си несведущ по темата, а и след тази сага не си този, който ще води такава дискусия.
От толкова чудене стана за смях - до сега можеше да смениш кабела не от таблото ами от електромера даже, какво остава за поправка на повредения кабел. Избери си начин да го направиш и го направѝ, а не разигравай имащите желание да помагат :axe:

...Да те питам нещо, като монтираш контактите си, отворите за щепсела хоризонтално ли са или един над друг? :weedman:
naster - майстор
Катанеца
gogo7777 - майстор
В електротехниката елбайпаса се слага на електромера, когато през него минава много ток. Така го предпазваш да не изгори. Както и при медбайпаса всичко работи, но се щади сърцето (електромера).
В твоя случай е удачен....точките на свързване си ги белязал вече с боркороната. В такава байпасна зона тока се чувства прекрасно и няма да ти прави номера.
ESPACE - майстор
вт юли 14, 2020 10:59 amarxd129 написа:
Коментираме "предполагаемото поведение на тока" в (евентуалната) байпасната зона.

"Високата топка", обаче, очаква отиграване. :)

Чест и почитания на оногова, който я отиграе. Дори към опитите за отиграване също ще се отнесем с респект.
Не, не е истина просто. Ще ме умориш от смях. :lol: :lol: Изолирай, шпакловай и да се приключва.
Andri01 - майстор
"В електротехниката елбайпаса се слага на електромера, когато през него минава много ток. Така го предпазваш да не изгори."
Или за икономия на парички? Обикновено предпазителите са тези,които предпазват уредите,че даже и електромерите. :lol: :lol: :lol:
Ahmakov - специалист
Продавай апартамента и не се занимавай с глупости...
naster - майстор
#оставка
Кики - специалист
Дежа-вю, абе тоа (автора на темата) да не е брат или брат_чед на ТИНКИ? кво мислите?
kuger - майстор
вт юли 14, 2020 9:05 pmКики написа:
Дежа-вю, абе тоа (автора на темата) да не е брат или брат_чед на ТИНКИ? кво мислите?
Ако не той, поне е с неговото мислене :-D
Очаквам да пусне тема "Как се прави дете" :evil: :evil:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14

Тема ""Нацелих" един кабел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: