• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
stoy@n - специалист
Прикачен файл:
Screenshot 2025-07-19 085858.jpg
Screenshot 2025-07-19 085858.jpg (25.54 KиБ) Видяна 116 пъти
silent - майстор
Така настъпи сетния час! Развръзката! Проблема е решен оплютия пробник е реалибитиран-не пищи. Китайския мултицет е реалибитиран-показва 0V, 0mA
Сега почвам да пиша и да се червя и умирам от срам. НЯМА МАГИЯ, НЯМА НОВА ФИЗИКА, НЯМА И КОНТАКТ МЕЖДУ ЗАЗЕМИТЕЛНИ ПЛАСТИНИ НА ЩЕПСЪЛ И КОНТАКТ!
Грешни измервания е в частност между корпуса на пералнята и заземителните пластини на контакта при включен щепсъл(реално съм си мерил щепсъла не пластините), заблуда че видимо нищо нередно няма и няма как и в трите гнезда да не контактуват щепсъл и контакт и от там насетне ровене в грешна дупка доведе до 8 страници едно и също. Но си поприказвахме де. Измерването което предложи Валери беше най-правилното и реално то разсея всички заблуди досега и реши проблема. Ако го бях прочел правилно първия път щях да спестя последните страници.
Завършвам с благодарност към всички включили се и опитали се да помогнат! Извинявам се на всички на които съм досадил и накрая завършвам с изводите.
И най-умния е малко прост. Не се имам за най-умен така че със сигурност съм повечко прост,но такава е приказката. И....
Никой не може да те овърти така както сам можеш да се овъртиш.
Желая лека вечер и късмет.
Малко официално стана, но поне завършека да е достоен. :-D
prasse - специалист
Айде... Със здраве да переш! =D>
Baлepu - специалист
Респект пред достойнството ти! За огромно съжаление изключително малко питащи дават обратна връзка за резултата.
Още по малко признават когато са сгрешили.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Утечка на корпуса на комб.пералня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: