За такова свързване говориш - предполагам.
Прикачен файл
111.JPG (4.34 KиБ) Видяна 3477 пъти
Прикачен файл
pavelari написа: А ти виждал ли си ДТЗ с изгоряла намотка някога? И според теб кога се разбира, че една ДТЗ не сработва? Според мен когато откаже да сработи - тогава се разбира - мислиш ли, че някой у дома натиска тези тест бутони на ДТЗ а?Ти май наистина нямаш на идея какво представлява ДТЗ.Ако и изгори намотката повече на тоз кръг нищо няма да можеш да подкараш.... Я начертай една схема на ДТЗ ,че да ти е по лесно .И ще ти обясня кое как е и по какъв начин смятам да я внедря в двупроводна инсталация : )
pavelari написа:Това на твой език е двупроводна инсталация обаче!!!... никога не съм го твърдял това.Къде съм казал че три жила ще ходят до консуматора,пак не си разбрал.Почваш да си измисляш и нагаждаш нещата.
lz1tar написа:Павеларчо,защо отбягваш темата какво пише вПУЕУ,или набедените спецове от ЕВН,ЧЕЗ или ЕОН са над закона.Ако не знаеш какво правят тези хубавци,ще ти кажа просят си по 20лв и се омитат.Прикачването винаги се извършва от външна фирма.ГРТ се изпълнява по зададен проект и във всички обяснителни записки е написно че не трябва да има връзка м/у N и Pe.Явно не си работил по ново строителство и много неща не ти са ясниС теб ще се занимавам после - ти четеш наредба 3 и се оказва , че нещо не разбираш какво четеш....
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: