sasooooooooo написа:Ако някой се е ориентирал към този модел крушки, в магазина на "Филкаб" - Бургас ги продават за около 5лв/брой.Аз и по 4.50 лв ги бях взел от човек - все същите китайки като тези от 10 лв

sasooooooooo написа:Ако някой се е ориентирал към този модел крушки, в магазина на "Филкаб" - Бургас ги продават за около 5лв/брой.Аз и по 4.50 лв ги бях взел от човек - все същите китайки като тези от 10 лв
sasooooooooo написа:Ако някой се е ориентирал към този модел крушки, в магазина на "Филкаб" - Бургас ги продават за около 5лв/брой.Колко се нагряват тези лампи,защото купих такива ,но след 4-5 мин започва да мирише от изолаторната част,фасонките са студени,стъклената част не може да се пипа ,гори .
mitcd написа:През глим лампата минава напрежение което зарежда електролитния кондензатор в електронното запалване на лампата .Проблема се решава като се сложат в паралел на крушката кондензатор 100nF/400V и съпротивление 1МИма ли значение колко вата ще е съпротивлението ?
men79 написа:Имам проблем се енергоспестяващи крушки... клучовете за пускане на осветлението ми са със светлинни индикатори и от там се получавало проблема с крушките, а именно като загася лампата продължава да свети по малко... Та въпроса ми е може ли тези светлинките в ключа да ги изключа по някакъв начин и дали ще спре да свети лампата после след спиране?Моята енергоспестяваща крушка се палеше и гаснеше от един светодиод в ключа - махнах светодиода и всичко си дойде на мястото.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: