• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
torbalan - Дървен философ
При мен са кутии... много...

Ама ми идват дебели за нещата, дето заварявам аз... За това си купувам тънки от магазина ;)
MamaMy - майстор
Някой здраво е пазарувал от гърците :wink:
Аз си купувам за да знам на какво се уча. Щом вече съвсем сериозно правя разлика между два различни от един вид, значи разликата е очевадна. Вече ми се щеше да започна с базични да си играя. Така и така имам изправител и дросел поне да ги ползвам.
Ти си "адвансед аматьор", а аз съм "абсолют бегинър" ;)
fox_vt - майстор
:prayer: :prayer: :prayer: торбалане ти ме изпълни :lol: :lol: :lol: абсолют бегинър.Помня за първи път като хванах кра кра то че и без маска само затварям очи и топя :lol: на бегинъра малкото му.И кв оне им харесвате на базичните аз и сега ми става весело като ги завъртя на панделка докато се откачи от ръкохватката :-D :-D :-D зора е да го запалиш после лесно.
базичен даже не съм виждал :)
Bojidar_Donev - специалист
Приятели свързах се с 1 приятел на баща ми който прави електрожени ! Но те нямат нищо общо с другите правени ! Този който май ще купувам аз е до 200 ампера с ключ за ампеража за 250 лв .... Как ви се струва ?
fikata - майстор
Извинявайте, но тази тема не е ли за раздел "Ел.инструменти"? Там първата тема е свежа и със заглавие "Покупка на електрожен" с над 230 мнения.
:?:
profesionalist_wood - майстор
Гледам един комшия е сложил вентилатора отзад на електрожена си и го е настроил да духа отвътре от кутията навън и се е чудил първо дали да го сложи да духа отвън навътре в кутията или обратното и за него нямало значение защото ЩЯЛ да предпази намотките от прегряване..... :lol:
agj - майстор
Bojidar_Donev написа:
Приятели свързах се с 1 приятел на баща ми който прави електрожени ! Но те нямат нищо общо с другите правени ! Този който май ще купувам аз е до 200 ампера с ключ за ампеража за 250 лв .... Как ви се струва ?
Морално остаряло ,тежко и с ограничено приложение !
Последна промяна от agj на пет окт 26, 2012 8:50 am, променено общо 1 път.
fikata написа:
Извинявайте, но тази тема не е ли за раздел "Ел.инструменти"? Там първата тема е свежа и със заглавие "Покупка на електрожен" с над 230 мнения.
:?:

Да ти кажа - всички електрожени, които аз съм виждал, са на ток... Не знам да има друг вид :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Съвет за електрожен от Лидл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: