• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Neno Er - специалист
Банята е грубо 2 на 2 метра.
Окаченият таван ще бъде от пластмасови платна.
Три луни смятам, че ще са достатъчно. Все пак няма да бродирам. На огледалото ще има отделно осветление.
fox_vt - майстор
Ако е в светли цветове може и да не е тъмно,скоро имах такъв случай при смяна на плочки в банята от сини се мина на кафеникави,тавана си е окачен със старият брой лунички и се получи малко тъмно.Пробвай и ако трябва добави още една две.
kozl - майстор
Neno Er написа:
Банята е грубо 2 на 2 метра.
Окаченият таван ще бъде от пластмасови платна.
Три луни смятам, че ще са достатъчно. Все пак няма да бродирам. На огледалото ще има отделно осветление.
Три как ще ги разположиш в квадрат 200/200 ? 4 ще стоят пропорционално на фигурата - квадрат.
Тук съм описал за LED в кухня, баня и тоалетна. Банята 180/200 с 5 луни - оценка добре осветена. Една луна в центъра, останалите 4 по двата диагонала на равни разстояния от центъра. В тоалетната 120/80 с 2 луни добре се освети.
Neno Er - специалист
kozl,
Благодаря.
Това което си писал бях го прочел и то е напълно в смисъла на форума.
Банята ми не е абсолютен квадрат защото има закрити с гипсокартон щранг лира, водопровода, мръсния канал. Дори има и водосточна тръба. :!: :!: :!:
А подреждането на луните в зависимост от броя им може да стане по различен начин.
kozl - майстор
Естествено. Подреждането може да е естетическо-пропорционално, може да е хаотично, може да е номинално-ефективно и да се разположат луните там където е необходимо да осветяват. Но пък разположени "номинално-ефективно" вероятно няма да изглеждат естетично.
В крайна сметка въпроса се свежда до "и вълкът цял и агнето сито" :lol:
Neno Er - специалист
Една ще има задължително над моноблока.
Да мога да си чета вестника и решавам судокуто. :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "LED луни - охлаждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: