• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
griffin - майстор
кугер, тия предпазители ги ползват наистина на запад за да си заключиш конкретната верига, не че не могат да се строшат, но по не внимание или незнание няма как да ти пуснат веригата, иначе си има и друго обесопасяване на работното място.
Krass - майстор
kuger написа:
Тея ключалки, да ми духат, ще ви кажа аз!
Има си правилници как се подготвя и обезопасява работно място. Има си и едни симпатични табели /колкото бригади, толкова и табели/ "Не включвай работят хора". И, не са единствените.
А това, че дадена работа се оформя с ремонтен наряд, в който са описани точка по точка процедурите по обезопасяване на обекта? Че обекта може да е опасен не само по ел.част, а и по механична?
Това е моето мнение, има правилници и те трябва да се спазват.

пп: Мен ме отхвърлиха от работа след пенсионирането ми, защото съм бил голям педант. Нищо, че имах най-висока степен квалификация, и най-високата квалификационна група /тя важи за определено работно място/.
Ами да го духат, няма да стана съучастник в нечие убийство.
:thumbs:
хартиено разрешително за работа
Това ме разсмя :)
Кугер, каква група си имал и за какво U?
kuger - майстор
Krass написа:

Кугер, каква група си имал и за какво U?
Пета, до 6Kv. Ремонт, поддръжка на ел машини и оперативни превключвания. Това ми беше работата.
Salvador - специалист
И там имат нормативи, не се притеснявайте. Не са индианци. Тези неща са, за да те застраховат от случайности. Там, където е заложен човешки живот и здраве, осигуряването на на няколко нива. Започват от ниво "пълен идиот" и стигат до нормативите, хартиените разрешителни и т.н.
bobko - специалист
Ето един Ел.ъпсурд сътворен от мен!Даже и работи :lol: :supz: Изображение
Изображение
hidrazin - майстор
sstefanov написа:
И?
И няма и два кинта за преходник с безплатна доставка от Китай.
:partyman:
sstefanov - майстор
Аз помислих, че така са купени.
Който не гледа внимателно - така е. :partyman:
Andri01 - майстор
Аз купих от тука подобен преходник. От тези с две крачета/ не им знам типа/ към Е27.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: