Здравейте,
искам да попитам кога трябва да се постави СОТ при довършителните работи на нов апартамент? Трябва ли да е още в началото преди стените да са боядисани, трябва ли да се кърти и да се пробива, има ли много кабели за опъване и т.н.?
Просто ако някой има идея каква е процедурата при поставянето, че не съм хич наясно...

искам да попитам кога трябва да се постави СОТ при довършителните работи на нов апартамент? Трябва ли да е още в началото преди стените да са боядисани, трябва ли да се кърти и да се пробива, има ли много кабели за опъване и т.н.?
Просто ако някой има идея каква е процедурата при поставянето, че не съм хич наясно...

Spectra 1727 e четири зонов алармен панел с една 24 часова и една клавиатурна зона ......за къде по напред .....а и за 10 $ повече DSC 585 е в класи по напред ,да не говорим за качеството и възможностите и вградения комуникатор...и т.н...DSC осигоряват гаранционен и СЛЕД гаранционен сервиз....а това при парадокс го няма ,те и гаранционен почти нямат ама това е друга тема....
 Spectra 1727 e четири зонов алармен панел с една 24 часова и една клавиатурна зона ......за къде по напред .....а и за 10 $ повече DSC 585 е в класи по напред ,да не говорим за качеството и възможностите и вградения комуникатор...и т.н...DSC осигоряват гаранционен и СЛЕД гаранционен сервиз....а това при парадокс го няма ,те и гаранционен почти нямат ама това е друга тема.... не оригиналните 1-2 г...За сканирането аз мога да поканя всеки който иска да ми покаже как се разбива 128 битово крептиране на въпросната система...ако някой успее аз ще му подаря жична система до 1000 $  а ако не успее какво ще правим ??
 не оригиналните 1-2 г...За сканирането аз мога да поканя всеки който иска да ми покаже как се разбива 128 битово крептиране на въпросната система...ако някой успее аз ще му подаря жична система до 1000 $  а ако не успее какво ще правим ??