• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
misota - напреднал
Предстои ми ремонт,на целият апартамент .Искам да попитам колко щеми струва това удоволствие?като имате предвид че искам да подменя цялата инсталация на апартамента.със СВТ кабел.Ако може някой да направи оферта ОКЕЙ.Средно по три к-та в стая,само в кухнята ВСИЧКИ на отделни кръгове.Благодаря ви ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩА.
DStefanov - специалист
Здравей,
Би ли споделил с нас защо искаш да сменяваш цялата инсталация?
Стара ли е? Изгоряла или просто някой те е посъветвал?
Ако нито едно от горните не е вярно, по добре не я пипай :wink:
georgiarg - специалист
DStefanov е прав първо направи оценка на състоянието на същетвуващата ел.инсталация за да не влагаш иалишно средства.
Palawnik - специалист
misota написа:
само в кухнята ВСИЧКИ на отделни кръгове
защо ВСИЧКИ и защо СВТ
Justy - майстор
И защо в кухнята - всички!!! на отделни кръгове :? Има си осветление, контакти, усилени контакти и бойлер.
masterval - майстор
Ремонт на целия апартамент...
Звучи добре, ще ти струва също толкова.
Къде си, от какво са стените, колко квадрата горе-долу, какво ще ремонтираш (ВиК, канал, подове, стени, тавани, дограми, врати...)
Та, на око ще ти струва 30 хиляди лева :-D :-D :-D
Ако не е тайна, колко контакта предвиждаш в кухнята? В мойта имам 13 контакта (6 двойни и един единичен) ако не съм пропуснал някой. Това би значило 7 кръга... Дали ще ти стигне мястото за три ел.табла?
Много въпроси...
misota - напреднал
Здравейте.Малко ме нямаше в ПЛОВДИВ.И така искам всичките връзки ако има такива даса в таблото;относно място имам предвид една ;прагма; от големите тези същите където ги слагат за грт_та.НЯКОЙ ЩЕМИ КАЖЕЛИ НЯКАКВА ОФЕРТА.В кухнята 8 т.к.коридор 2т.к.баня 2т.к.Хол 7т.к.+pc+tv.Кухня 8т.к.СПАЛНЯ 5т.к. КАТО В ТЕЗИ ТОКОВИ КРЪГОВЕ ВЛИЗАТ И ОСВЕТЛЕНИЕТО.някакви цени за майстолъка
alfman - напреднал
Приятелю незнам колко квадрата ти апртамента. Нищо неказваш по въпросите които ти зададоха по горе нашите съфорумци. Никаква информация не даваш, а искаш да получиш такава.Но все пак горе долу като си имам представа апартаментите в Пловдив.... пресметнах, че ако е един сериозен майстор, който държи на работата си цифрата се върти около 200-300 безкъртене и подмяна, а полагане на изцяло на новата инсталация, говорим и без поставяне на ключове и контакти и фасонги които се заплащат отделно допълнително като екстра по договаряне. Успех но да знаеш че цялостен ремонт започнах от май и още не съм приключил в моята малка къщичка, но работех изцяло сам и само за обзавеждане подмяна на ел. и ВиК инсталация шпакловки, бои и декори сумата доближава 20 000лв.
misota - напреднал
защоли със СВТ кабел,ами виждамиса най надежден!!!!!И нали знаете че скъпото е най евтено . Някакви оферти да имате
misota - напреднал
Апартамента е 58кв.
  • 1
  • 2

Тема "Предстоими ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: