Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ronik - специалист
Трябва ми четворен ключ, за 4 луни в едно помещение(баня), които да се включват самостоятелно. Има ли такова "животно", защото по магазините съм виждал най-много троен? Ако няма, какви други варианти мога да пробвам :?:
rulom - модератор
Има такова животно, обикновен сериен ключ в две гнезда.Демек четири копчета(два двойни ключа) :wink: в двойно гнездо(общ капак).
Takezo Sensey - модератор
rulom написа:
Има такова животно, обикновен сериен ключ в две гнезда.Демек четири копчета(два двойни ключа) :wink: в двойно гнездо(общ капак).

Кратко , ясно и точно

rulom ...респект
rulom - модератор
takezo написа:

Кратко , ясно и точно

rulom ...респект
:partyman:
От ракията ще да е........ :wink:
sasooooooooo - "специалист"
Вземи си 2те конзоли от тези които се подпъхват една в друга, за да нямаш проблем после при слагане на рамката на ключовете.
Успех
ronik - специалист
Благодаря rulom и sasooooooooo! Обаче аз съм лаик в тази област и няма да се оправя без да видя как изглежда. Има ли някъде снимка с такъв ключ или какво точно да питам в магазините? Понякога и самите продавачи не знаят какво точно продават.
rulom - модератор
Трябват ти два двойни ключа,ловят се един за друг с някакви жлебове в самия ключ, тип мъжко-женско,конзолата е също двойна,пак на типа мъжко-женско, както ти казаха по-горе, а капака е един цял с два отвора.Ето и снимка, това е от продуктите на ELMARK, ама има и на други фирми.

Прикачен файл

123456.JPG
123456.JPG (22.9 KиБ) Видяна 2804 пъти
ronik - специалист
Благодаря! Ще обиколя магазините.

Тема "Четворен ключ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: