• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
plamenpanajotov - специалист
интересувам се(щот в метро кат му зададох въпроса на един консултант тои така я извъртя...)дали мога да поставя картата от приемника на булсатком в слота на (пс кард протектор) на сони бравиа тои е с цифров тунер да избегна вземането под наем на приемника на булсат и естествено да намаля жиците около тв
velsi - Почетен майстор
Най-вероятно нищо няма да излезе. Все едно да питам: какво ще стане, ако си купя една фонокарта и я напъхам в gsm-a? няма ли да мога да си изговоря купените минути....?
rulom - модератор
Когато си купувах телевизор аз също се угледах в SONY-то заради тази карта, ама бях попаднал баш на продавач-консултант и ми обясни че това са за някакви карти които ги има като стандарт в Япония,Америка и др страни от "третия свят".В крайна сметка реших да се откажа от картата за сметка на инчовете.На същата цена купих ТВ с цели 6 инча повече.Е няма ги дребните екстрички на СОНИ ама в крайна сметка съм доволен от моя, пък и тези екстрички си ги компенсирам с компютъра.
plamenpanajotov - специалист
very thanks отказвам се и аз по добре повече инчове отколкото неква карта за която никои в бг не знае ква е
rulom - модератор
Остава да решиш дали HD READY или FULL HD. :-D
Тук вече наличните пари в джоба са от значение :lol:
sspoko - специалист
Я като захванахте темата кажете плюсовете и минусите на HD READY и FULL HD както и p или i сканиране.
georgiarg - специалист
В деком продават карт четец в който се слага картата и се избягват външните тунери, но това важи само ако телевизора ви има съответния вграден такъв съответно DVB-S; DVB-S2; DVB-T; DVB-C.
BaiGrozdan - специалист
georgiarg написа:
В деком продават карт четец в който се слага картата и се избягват външните тунери, но това важи само ако телевизора ви има съответния вграден такъв съответно DVB-S; DVB-S2; DVB-T; DVB-C.
Какво представлява този карточетец?Може ли някакъв линк,цена да дадеш?
georgiarg - специалист
Цената е около 110-120лв.
  • 1
  • 2

Тема "карта на лсд тв може ли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: