Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
emil_v r - майстор
[color=r
Понеже [url=http://www.naprum/viewtopic.php?t =6869&postdays=0&postorder=тема[/url] се отклони от първоначалното питане , но е интересна и полезна я отделих като нова! Емо ако не ти харесва заглавието може да го промениш!
[/color]

Aвтор на темата обаче са Емил & Тани
Не обърнахме внимание на Стефанов :) което е груба грешка . Линка дето го е дал с говорителите , продават такива убийствени говорители , че оня ден чух един модел ,и не може да се обясни с думи как свири . Докато не си купя два (утре) няма да им кажа името ,понеже меат всички и да свършат. Самият Стефанов открих че също като Хигро разбира от аудио до би има срахотен модел ОТ който са ме зарибили . Въпреки че съм настроен мн. отрицателно към новата вълна печалбарство в техниката звукът който са постигнали ... трябва да се чуе . :prayer: Темата е мн. конфликтна :!: , забъркани средлагам да се внимава за обидни реплики , но си заслужава риска :sad:
Последна промяна от emil_v r на пет юли 31, 2009 6:55 pm, променено общо 3 пъти.
sstefanov - майстор
Благодаря за комплиментите!

Аз не продавам (поне засега) моите проекти (не че са много де :-) ).
Който се интересува може да отиде на сайта от подписа ми и да си свали свободно чертежите и схемите, публикувани там.
Не казвам, че всичко е безплатно, но повечето неща там са!
emil_v r - майстор
За продаване ,всеки си продава труда нищо лошо . Да се похваля вчера си купих прочутите FRS8m ,и съм се зарибил за тази колонка - :-D Имам и един ARN 226 за някаква подкрепа от долу . Тани ... нищо не можеш да кажеш по въпроса ! :)
Тани - модератор
emil_v r написа:
Тани ... нищо не можеш да кажеш по въпроса ! :)
Тани си стои и чете горния цитат и се чуди за какво става въпрос. Горкия той , все трудно зацепва! :? :? :?
emil_v r - майстор
Тва имам в предвид , да те намерим по този въпрос неинформиран . :) ( Няма обиден подтекст) Тани ако чуеш тия говорителчета ...
Тани - модератор
Ами прави кутиите и ако стане и аз ще повторя :-D :-D :-D

А иначе съм горе-долу информирам , но акустиката е наука с много неизвестни , а не искам да давам грешни съвети - по-добре да замълча , когато не съм поне 90 % сигурен в това , което казвам! А и тук е малко като с цветовете - едни харесват повече бас и високи , други слушат джаз и това не им върши работа - няма универсално решение. Иначе съм си харесал една примерна комбинация , но доста инструменти чакат в списъка и тази прищявка дори не е включена засега в него :-D

http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=1505
Тани - модератор
Е , поне знам вече към кой да се обръщам за съвети в аудио техниката!

Емо , очаквай включвания и от мене вече и в тази област! :-D :-D :-D (Шегичка разбира се)

Иначе прочетох много добри отзиви за тези говорители! Бихте ли препоръчали нещо по-мощно и по-добро и естествено ще е по- скъпо предполагам .
emil_v r - майстор
Стефанов , избрах твоя проект ,обаче не мога да отворя чертежа . някакво чертежче ако може ? Твойта хорничка е по- малка от ТЛ ката която мислех и това ми хареса , пък и дизайна :) . Тани преди 2-3 дена като купих мойте говор. се оказа че са произвели нови , наистина изгл. по- високотехнологични . Мойте обаче са по17лв -новите по50 лв и не посмях да рискувам . Каквото и да купиш -чуй го някъде и така.
sstefanov - майстор
emil_v r написа:
Стефанов , избрах твоя проект ,обаче не мога да отворя чертежа . някакво чертежче ако може ? Твойта хорничка е по- малка от ТЛ ката която мислех и това ми хареса , пък и дизайна :) . Тани преди 2-3 дена като купих мойте говор. се оказа че са произвели нови , наистина изгл. по- високотехнологични . Мойте обаче са по17лв -новите по50 лв и не посмях да рискувам . Каквото и да купиш -чуй го някъде и така.
Пробвай с WinRar по-нова версия и пиши ако пак не стане. Аз го отворих от сайта.
Разгледай темата, там има няколко реализирани проекта в различни варианти. Може да си харесаш някой.

Тема "Тонк изтрито отен звук!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: