• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
miroslav_kn - специалист
Някой би ли ми помогнал като ми каже кви точно кабели да си купя за да си направя захранващи кабели за да си паля колата от друг автомобил понеже купих едни но се стопиха . Благодаря предварително.
Justy - майстор
Пусковият ток е 90 - 100 А. Моите кабели съм ги правил с рекордоман - нека се стопят :wink:
miroslav_kn - специалист
съжалявам но все едно ми говориш на марсиански. Просто се нуждая да ми кажеш като отида в магазина кви кабели да си поискам като сечение.... А и кво значи рекордоман? :? :? :? Но благодаря все пак за включването.. :o
miroslav_kn - специалист
От там ги купих и вчера дадоха фира.
Justy - майстор
Рекордоман - където и да питаш - знаят. 16 квадрата. Продават и накрайници закъм акумулатора. Какъв ти е проблема?
rulom - модератор
Най-лесно е да спираш колата на баир (голям), как и викахте на оная местност в Кюстендил, със зоопарка,оттам баира е добър :wink:
Не че спамя, ама ако на +5 градуса колата не пали, какво остава когато стане под нулата.....няма такива кабели....
miroslav_kn - специалист
Не бе колата си пали ама ме удариха и докато я направим отне около седмица и понеже акомулатора е стар и го ползвахме и за подвижна лампа беше паднал та се опитах да я запаля от колата на приятел ама кабелите се стопиха тея от метрото . После дръпнахме и запали. Но наистина ми се ще да имам по здрави кабели за някой случай.
rulom - модератор
Магазини от рода на Метро, Кауфланд, Тмаркет и др подобни са за измекяри :-D .Не си ли направиш сам кабелите не разчитай на тях.Кабел 10-16 мм2 многожилен и хубави щипки, тогава може да си сигурен.
miroslav_kn - специалист
Е това ме задоволява като отговор. Много благодарности.
  • 1
  • 2

Тема "Относно кабели....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: