• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dalgia - специалист
Честита коледа на всички.Да сте здрави и богати и много щастие :) .
Идва нова година и всички поглеждаме към часовника на 31 доста често.
По това време миналата година бях в Русе и в едно заведение видях часовник който вървеше на обратно.Все едно си зстанал зад него и го гледаш.Отчиташе абсолютно вярно и се разбираше чудесно колко е часа.Опитах от обикнивен часовник да му обърна полюсите на магнита
(колелцето което се върти) , но нищо не стана.Имали някой идея как може да стане да върти на обратно.Страшно ефектно е.Подчертавам , че механизма беше поставен правилно т.е. зад часовника.
rulom - модератор
Виждал съм тези часовници.Не знам защо, ама им викат "еврейски".Числата са на обратно, и движението на стрелките също, въпреки това всичко си работи и отчита точно.Сглобката е фабрична, така че всичко е въпрос на търсене.
Master_Kenobi - V.I.P.
Продават се по пазарищата. Виждал съм такива. Предназначени са, освен за ефекта, да се гледат в огледало. Примерно, седиш си и те подстригват и в огледалото виждаш един нормален часовник. :)
Justy - майстор
Master_Kenobi написа:
Продават се по пазарищата. Виждал съм такива. Предназначени са, освен за ефекта, да се гледат в огледало. Примерно, седиш си и те подстригват и в огледалото виждаш един нормален часовник. :)
Даа, както надписа AMBULANCE на линейките - шофьорът на предната кола да го чете право в огледалото :wink:
dalgia - специалист
С благодарност на Христо Пашов който ми прати този линк
http://igrushka.kz/vip51/vremv.php
се получи това:

Прикачен файл

20012009126.jpg
20012009126.jpg (32.82 KиБ) Видяна 6031 пъти
Илиян Илиев™ - майстор
dalgia написа:
С благодарност на Христо Пашов който ми прати този линк
http://igrushka.kz/vip51/vremv.php
се получи това:
Можеш ли да го преведеш на български, колега?
dalgia - специалист
Нищо сложно няма.Изваждаш котвата на елмагнита , обръщаш я на 180 градуса по оста и пак я поставяш.Зглобяваш и правиш огледален циферблат.Има една програма за проектиране на панели.С нея можеш да
си направиш панел.FrontDesigner_3.0.
БАШ МАЙСТОР - специалист
хахахаха намерих стар часовник и стана за 5 мин майтап :lol:разпробих с бургийка часовете

Прикачен файл

DSC04041.JPG
DSC04041.JPG (122.94 KиБ) Видяна 5882 пъти
malkstor - специалист
Изображение

Има го в магазин Без Паника
  • 1
  • 2

Тема "Часовник на опаки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: