Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Takezo Sensey - модератор
По молба на мой приятел :

Има проблем с микровълнова комбинирана с грил, която хвърля искри вътре без значение дали затопля нещо или е празна...защо?

И може ли да се оправи или "пита" за нова .
Предполагам нещо е станало с екранировката на магнетрона и подлежи ли на ремонт "екрана" ?
Последна промяна от Takezo Sensey на чет фев 19, 2009 9:40 am, променено общо 1 път.
batman - специалист
На първо време да я почисти много добре от вътре.
sb
Щом вече е почнала да искри, това няма да свърши работа. Трябва да се отвори, да се провери поне капачето на магнетрона за нагар и да се смени/обърне слюдата.
Можели да се закупи тази слюда от някой сервиз. :?
romanpm - майстор
takezo написа:
По молба на мой приятел :

Има проблем с микровълнова комбинирана с грил, която хвърля искри вътре без значение дали затопля нещо или е празна...защо?

И може ли да се оправи или "пита" за нова .
Предполагам нещо е станало с екранировката на магнетрона и подлежи ли на ремонт "екрана" ?
:) Виж тук http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... sc&start=0 Съветвам да реши да ползва или микрото или грила защото грила пречи - клепа , а слюдата да я смени и празна не се включва :)
sb
Да, може от сервиз. Желателно е да говориш с някой техник за да не те отреже мацката дето приема. Занеси старата слюда направо да ти отрежат същото парче.
krasiorocknroll - специалист
Свали слюдената плочко,ще работи и без нея :)
Bechev - специалист
Магнетрона е дал фира!Аз правих някакви отчайващи опити с моята фурна и накрая си купих нова.
Благодаря много на всички !
krasiorocknroll - специалист
На служебната фурна слюдената плочка се подпали от искри,свалихме я и повече от месец си работи :)

Тема "Искри от микровълнова LG, защо ? - РЕШЕНО" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: