Здравейте, искам да задам следния въпрос към специалистите 
Изходна постановка - купих си от Практикер комплект осветление(мисля че е Nice Price фирмата, немска май) - лунички 6 по 35W + тороидален траф 210W + метална проволка и пръчици за захващане на луничките към проволката и си ги инсталирах в стаята на тавана. Стана доста добре, да не кажа страхотно
Трафа го монтирах на тавана в средата да си виси, той си е в кутия, пък и така си се монтира по инструкция де
. Сложих си и регулаторен ключ за да мога да контролирам силата на осветлението. Когато ключа е на максимум всичко работи идеално, но щом почна да намалявам и луничките да отслабват започва да се чува леко бръмчене от трафа, което сякаш се предава по проволката и самите лунички сякаш бръмчат и те. Бръмченето е с различна сила в зависимост от това колко е намалено осветлението, като само на максимум изчезва или е много трудно доловимо.
Въпросът ми е следният - това бръмчене от самият траф ли е, тоест не може да се оправи или може трафа да резонира с кутията или с някоя пластина вътре и е възможно да го отворя и да намеря каде е проблема и евентуално да уплътня съответното място ?
Благодаря предварително

Изходна постановка - купих си от Практикер комплект осветление(мисля че е Nice Price фирмата, немска май) - лунички 6 по 35W + тороидален траф 210W + метална проволка и пръчици за захващане на луничките към проволката и си ги инсталирах в стаята на тавана. Стана доста добре, да не кажа страхотно

Въпросът ми е следният - това бръмчене от самият траф ли е, тоест не може да се оправи или може трафа да резонира с кутията или с някоя пластина вътре и е възможно да го отворя и да намеря каде е проблема и евентуално да уплътня съответното място ?
Благодаря предварително