Привет искам да попитам дали ако не знаем с какъв кабел е присъединено дадено съоражение може да се разбере каква е квадратурата например както тука на снимката кабела може да е N2XSY 12/20kV или N2XS(F)2Y 12/20kV или някакъв друг ? но знае ли човек ??
става въпрос за отклонение от РОС 20 КV което е направено с такъв кабел и отива към трансформатора разстоянието е около 1,5 км някъде
въпроса ми е дали може да не намери някаква зависимост ако например пременя кабела с изолацията дали може да се определи какво е сечението примерно на тези кабели горе долу дават че екраниращата намотка е 16мм2 така ще съм благодарен ако някои има наблудения върху това
Е и ако някои работи в такава фирма за ел материали и може да мерни няколко варианта на тези кабели с изолацията за да си направя връзка между тях Предварително Благодаря 
става въпрос за отклонение от РОС 20 КV което е направено с такъв кабел и отива към трансформатора разстоянието е около 1,5 км някъде
въпроса ми е дали може да не намери някаква зависимост ако например пременя кабела с изолацията дали може да се определи какво е сечението примерно на тези кабели горе долу дават че екраниращата намотка е 16мм2 така ще съм благодарен ако някои има наблудения върху това

Прикачен файл
gere.jpg (145.71 KиБ) Видяна 4963 пъти