Здравейте момци, преди да помислите че съм объркал раздела-не съм 
Има една смотана котка дето все ми се катери на прозореца, нямам нищо против тва ама се научи да си точи ноктите на мрежата, и ще и види сметката. Мислех дя я центрирам с пушката ама не съм такъв човек жал ме е, за тва мисля да и пусна ток
мисля кат и запари 2-3 пъти по газа ша спре да се качва. Ха кажете сега как да опъна една жица по дължината на външния перваз така че хем да я перне хем да не я отрепе. Аз лично се сещам като разглабям фотоапарати с вградени светкавици и кат пипна по грешка кондензатора и ми изправя косата
е нещо такова да е, силен ток с малък волтаж ако се изразявам правилно
и второ изискване е контакта да е между жицата и тухления перваз на прозореца демек -земя. Щот сигур няма начин как да накарам котката да барне две жици едновременно 
Хаиде имате шанс да спасите животинчето от сигурна смърт ако не се намери начин да го отуча да ми дърпа мрежата която е на ПВЦ дограма и не ми се занимава все да я сменям щот не е мноо лесно.

Има една смотана котка дето все ми се катери на прозореца, нямам нищо против тва ама се научи да си точи ноктите на мрежата, и ще и види сметката. Мислех дя я центрирам с пушката ама не съм такъв човек жал ме е, за тва мисля да и пусна ток

Хаиде имате шанс да спасите животинчето от сигурна смърт ако не се намери начин да го отуча да ми дърпа мрежата която е на ПВЦ дограма и не ми се занимава все да я сменям щот не е мноо лесно.