Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
здравейте, искам да си направя аларма в нас с два обемни датчика и гсм който да ми праща смс ако някои влезе в къщата. Видях в интернет ето този модул :
http://constructor.bg/shop/product_info ... 70d3338998
някой ползвал ли го е и дали е надежден
Освен това мога ли да го купя от някои магазин в софия или трябва да го поръчам по интернети да го чакам няколко дни?
Не разбирам много от обемни датчици, някой който разбира да каже какви да сложа - нещо което да не е много скъпо но да върши работа. :)
batman - специалист
Вече 3-та година изолзвам малко по-стария вариант на GCM9. До момента никакви забележки! Доставиха ми го по пощата с наложен платеж.
Единственото неудобство е, че трябва допълнително да се закупят захранване с вътрешен акумулатор, кутия, сирена, а в моя случай и антена.
Що се отнася до датчиците, за сега използвам замо магнитни, макар че съм си закупил и няколко PIR-а, които не ми остава време да монтирам.
Милен - майстор
ТУК коментират същата аларма но с GSM модул. Изглежда по-надеждно от телефона, не че телефона е скапан, имам го същия и учудващо работи 5 години.
borko-67 - специалист
И какво ще стане ако не дай си "Боже"някой влезе у вас ти живееш в София например,но в момента си във Варна на почивка.
По-добре си сложи СОД.

Тема "аларма с ГСМ у дома" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: