• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте. Реших да си сложа локална аларма на офиса и вижте офертите които получих от една фирма. Системите могат по всяко време да се свържат със СОТ.
Paradox Evo48- 263 евро
Paradox SP6000- 232 евро
Paradox SPECTRA 1827 ( тука може д агреша за цифричките )- 190 евро
Цените са без ДДС.

Как Ви се струват цените? Аз и идея си нямам попринцип колко струват тези системи. Тези цени са за цялостната система, в интерент гледах, но там им само отделните консумативи. Можете ли да ми кажете дали тези цени са добри или са много високи. Благодаря Ви.

П.С. Монтажа е 140 лв.
JOUO - специалист
Събери оферти и от други фирми и ги сравни, чувал съм че някои фирми предлагат и безплатен монтаж ако купиш всичко от тях
EmoZ - специалист
JOUO написа:
Събери оферти и от други фирми и ги сравни, чувал съм че някои фирми предлагат и безплатен монтаж ако купиш всичко от тях
Знаеш ли кои са тия фирми?

Успех.
EmoZ - специалист
Не си написал какво включва охранителната ти система.

Инак единственото по, което се различават системите в твоя списък са клавиатурите и централите, останалото е едно и също.

Казваш, че 'локална' системка ще пускаш, т.е. няма да се връзваш към някакъв СОТ. 'Начи ще имаш само една 100 децибелова сирена, според мен (лично мнение) това е пълна безмислица - да дадеш 350 - 500 кинта за една пищялка. Ама щом така си си решил - твоя работа.

Ако си накупиш материалите и я вържеш сам ще ти излезне доста по-евтино (цените са ми по спомени, може и да се различават):
- централа (зависи каква ще избереш, тя върви в общия случай с клавиатурата, примерно Спектра-та е 8 кинта);
- кутия за централата (30-тина кинта);
- траф 220/12V (20-тина кинта);
- акумулатор (около 20 кинта);
- обемни датчици (16-20 кинта на парче, не знам колко ти трябват);
- 6-жилен охранителен кабел (30 кинта за 100 метра, има и ширмовани те са по-скъпи);
- сирена (12 кинта, около 100dB);
- клавиатура (зависи каква ще избереш за Спектра-та е около 60-70 кинта);
- мук-ове (магнитни датчици за врати и прозорци, не помня колко струват, 10-15 кинта парчето нещо ми се върти);
- кабелни канали - к'вито си харесаш.

Кутия и акумулатор за предавателя не ти трябват - нали системката ще е локална.

Успех.
EmoZ - специалист
Ааааа да, всички централи имат доста подробно указание за свързване.

Успех.
Благодаря Ви. Ами значи в цените е включена пълната система която ми трябва със всички датчици и такива неща. Мисля, че е:
1 клавиатура- LCD
2- датчика
има за позорците, мисля, че и за пушеци има.
Сирената е към 120 dbl.
Предлагат ми и дистанционно към тази най- скъпата EVO48 което струва 40 лева.
Аз добре да си ги купя тези неща, ама като не разбирам, как да ги вържа. Иначе цените как Ви се струват. Ако ги съпоставям с тези които ти си дал са доста по- скъпи значи.
doc13 - помощник
squash написа:
Здравейте. Реших да си сложа локална аларма на офиса и вижте офертите които получих от една фирма. Системите могат по всяко време да се свържат със СОТ.
Paradox Evo48- 263 евро
Paradox SP6000- 232 евро
Paradox SPECTRA 1827 ( тука може д агреша за цифричките )- 190 евро
Цените са без ДДС.

Как Ви се струват цените? Аз и идея си нямам попринцип колко струват тези системи. Тези цени са за цялостната система, в интерент гледах, но там им само отделните консумативи. Можете ли да ми кажете дали тези цени са добри или са много високи. Благодаря Ви.

П.С. Монтажа е 140 лв.
за централа EVO ще платя 196 евро с две клавиатури, като едната е lcd+10 датчика по 8,9 евро(без ДДС). Кабела е около 0.48 ст. с ддс, а монтажа ми е безплатен
А би ли казал от къде ще си я поръчаш?
На мене лично и едно дистанционно би ми свършило работа, тъй като имам гараж който при отварянето му ще се задейства алармата, ако предварително не е изключена, а когато имам дистанционно то ще си стои в мен и ще си я изключвам от движение. Това дистанционно можело само на EVO48 да се прилага и цена му е 20 евро без ДДС.
doc13 - помощник
От СОТ Рз. Тъй като щели те да ме пазят монтажа щял да е безплатен.
Е да, то и тук така предлагат. Ако ще използвам след това тяхните услуги, монтажа ще ми е безплатен, но аз засега не искам СОТ.
  • 1
  • 2

Тема "Цени на алармени системи Paradox" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: