Имам задачата да направя нова инсталация прочетох темите във форума и установих колко кръга ще бъдат и с какви предпазители.Имам няколко въпроса ще използвам мостов кабел къде е наи добре да се постави по стените ли да върви и на места където се налага по тавана допустимо ли е .Другит въпрос е от една стая в др как да премине покраи отвора за врата ли през дупка в стената и ако минава през дупка нещо допълнително полага ли се и не се ли пречупва след като излезе от дупката и тръгне по стената.Последния ми въпрос е не6о по специялно има ли в полагането на кабела в банята.Сетих се още нещо секи контакт отделно ли да отива към разклонителната кутия или може последователно от контакт към контакт.Връзките в кутиете как да ги правя чрез усукване или друг метод.Отделни ли трябва да са кутите за осветление и контакти или може и в една кутия .И инсталацията като се полага се почва от таблото нататък.Благударя предварително за помоща
Последна промяна от Teodor_420er на пет сеп 04, 2009 12:54 pm, променено общо 1 път.