Правя си аз ремонт и си слушам музичка от един стар измъчен касетофон и ненадейно ми щуква идея да си пусна аз едни кабелчета за колони из целия апартамент и да си направя едно озвочение!
Идеята ми е следната:
имам окачени тавани навсякъде мое производство и искам да сложа по две колони в всяка стая (хол, спалня, баня, кухня и коридор) вградени в тавана! Дотук добре, но възникана следния въпрос:
Има ли ресивър с два изхода в смисъл, в които мога да вържа на един изход тези 5 канала, а отделно да си сложа 5 колони + буфер в хола за домашно кино!
Идеята ми е да вържа всяка стая на отделен канал:
Пример:
1-ви изход
Кухня: предна лява (две колонки)
спалня: предна дясна (две колонки)
баня:задна лява(две колонки)
коридор: задна дясна(две колонки)
хол: център(две колонки)
2-ри изход
хол: домашно кино 5+1 (5 различни колонки + буфер)
Има ли ресивър, които може да ми свърши работа или си трябват два отделни, или ако вие имате някакво различно предложение което е по-удачно в случая?
Идеята ми е следната:
имам окачени тавани навсякъде мое производство и искам да сложа по две колони в всяка стая (хол, спалня, баня, кухня и коридор) вградени в тавана! Дотук добре, но възникана следния въпрос:
Има ли ресивър с два изхода в смисъл, в които мога да вържа на един изход тези 5 канала, а отделно да си сложа 5 колони + буфер в хола за домашно кино!
Идеята ми е да вържа всяка стая на отделен канал:
Пример:
1-ви изход
Кухня: предна лява (две колонки)
спалня: предна дясна (две колонки)
баня:задна лява(две колонки)
коридор: задна дясна(две колонки)
хол: център(две колонки)
2-ри изход
хол: домашно кино 5+1 (5 различни колонки + буфер)
Има ли ресивър, които може да ми свърши работа или си трябват два отделни, или ако вие имате някакво различно предложение което е по-удачно в случая?