Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Имам следния проблем
Ключ като серия за външен монтаж, но вътре клемте са четри и е с два кабела както следва фаза и нула (а серията е с три клеми) освен този модел други има ли и друго за външен монтаж и какъв е този вид питам защото не съм специалист а жив аматьор.
moimoimoi - майстор
серииния ключ може да бъде с 3 и 4 клеми в ключа
ако са 4 то значи че има два отделни входа и два изхода
а ако са 3 клеми то значи има един общ вход на ключа и два изхода за лампи
nikibi - специалист
Това обикновенно е крьстат ключ, използва се като дивиаторен или при повече от 2 командни ключа.
borko-67 - специалист
Аз все още не съм виждал,но един колега ми каза,че имало ключ който се продава с две "капачки"едната като за обикновен,другата е като за серия.Може да се използва като обикновен,серия,девиатор и кръстат ключ.Зависи как ще се подвърже.
moimoimoi :
А знаеш ли каде има такива но за външен монтаж а парите нямат значение :sad:
alsted - майстор
Кръстатия ключ е схема 7.На твоя на бележчицата коя схема пеше, че е?
за схемата разбрах коя да търся а за магазинцето мерси но ми е далечко защото съм от голямото село т. е. от СОФИЯ :) Но ще им звънна да видя дали имат и всофия магазини. Още веднъж сърдечно благодаря на всички
Милен - майстор
Ти ако в София не можеш да намериш нещо, какво остава за другите по малките градове и паланки :lol:
Това са несериозни работи, я се разходи по специализираните магазини за осветителна техника и електро материали да видиш как ще те затрупат с ключове. :cool:
:):):):):) баце нямам време да се завъртя от работа и само посред нощите сядам на компа но ще имам в предвид да го направя някой ден като се освободя

Тема "електро" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: