• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
v_krumov - напреднал
Търся електрическата схема на този тип ключ.
v_krumov написа:
Търся електрическата схема на този тип ключ.

Трябва да влвзнеш на www.schrack.bg и там има каталогсъс схеми, ценова листа http://www.schrack.bg/fileadmin/f/OESTE ... _FINAL.pdf и всичко което е необходимо за всеки артикул.
styb - специалист
Мисля че е схема на умшалтер
mirk - майстор
ПГП пакетен гърбичен прекъсач, Конкретния модел е реверсивен превключвател.

Прикачен файл

Клипборд01.jpg
fikata - майстор
styb написа:
Мисля че е схема на умшалтер
Ха сега обясни какво е това "умшалтер" на по младите..
За реверс /промяна поредността на фазите/ ли е или за превключване към един от два различни източника?
:?
mirk,
друг път като публикуваш нещо от справочника на баща ми,ще искаш разрешение от наследника му :-D
Наръчник на електротехника - М.Клисаров Г.Клисаров
:partyman: Майтап бе, Willy :drinkers:
styb - специалист
Фика изпитваш ли ме , естествено че за превключване на напрежението , най често - нормалана мрежа/генератор. А схемата за умшалтер е 32 / сгрешил съм /
fikata - майстор
styb написа:
Фика изпитваш ли ме , естествено че за превключване на напрежението , най често - нормалана мрежа/генератор. А схемата за умшалтер е 32 / сгрешил съм /
Не бе, сериозен съм.Предполагам,че от младите колеги едва ли някой е чувал наименованието "умшалтер" :|
styb - специалист
Ами да разгледат малко в каталозите , те и сега така си ги пише и в немските и в българските
v_krumov - напреднал
Малко позакъснели отговори,вече успях да се справя сам.Много я обичам тази част,когато викаш неволята и тя все не идва.Така,че си впрегам сивото вещество и се справям сам.
Оказа се ,че ключът е реверсивен превключвател.Това което mirk е показал =D>
Всепак благодаря на всички които си направиха труда да ми помогнат. :prayer:
mirk - майстор
v_krumov снимката със схемите е от една тухла 1035 стр. :shock: "Наръчник на електротехника" Клисаров http://tranz.it/load.php?id=RsuUIYRDSDcmdo1G752546 може да е полезна на някой нищо че е стара.
  • 1
  • 2

Тема "ПГП 10А сх.30 (2-0-1)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: