• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
linka- - напреднал
Имаме нужда от съвет,каква пералня като марка и модел да изберем.Разнообразието на пазара е толкова голямо,че е трудно да се ориентираме,а пък и финансите са ограничени до 500лв.Моля помогнете!Каква да купим?И от големите вериги или от по-малък магазин? :?
velsi - Почетен майстор
Моя съвет е: купи си немска пералня. Избягвай корейско и италианско. Аз така направих и съм доволен. Мисля, че можеш да се вместиш в тези пари.
vlado0549 - специалист
По възможност да е с горно отваряне!Все пак лагерува на 2 лагера.
Ако е стандартна,Горене никак неса лоши.
masteradmin - майстор
Аз също ви съветвам задължително с горно отваряне, даже се чудя защо още ги произвеждат другите ? Друсат повече и дигат повече шум.
Тани - модератор
А не са ли малко по-неудобни за работа? Или имам предразсъдъци?
vlado0549 - специалист
За "неудобно" изобщо неможе да се говори.Пералнята с горно зареждане е с пъти по удобна.А има и едно съществено предимство:Ако случайно попадне прашинка на клапаните и водата продължи да тече,при пералните с горно зареждане почти е изключено наводняване.
solo5 - майстор
а не са ли опасни тия с горно отваряне :?:
аз винаги съм се чудил има ли някаква защита при отворен капак :roll:
... сори ако се изказвам тъпо, ама не съм запознат :lol:
vlado0549 - специалист
Като всяка пералня ако не затвориш капака пералнята не "тръгва".
Само че при евентуална повреда представи си какво ще стане ако се отвори капака на пералня с предно зареждане.Между другото доста често се случва.
adonis - специалист
Немското е почти винаги качествено.Това е правило мисля... От италианските Аристоните не са лоши...
solo5 - майстор
Мерси :roll:
Значи като дойде време да си купувам пералня ще се оглеждам за такава с горно отваряне :roll:
  • 1
  • 2

Тема "Препоръки за пералня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: