Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
philip_stoev - напреднал
Здравейте,

необходим ми е електронен таймер, който да може да се постави в гнездото на обикновен стенен ключ за осветление. За съжаление намирам само таймери, които се поставят в контакт, и от които "излиза" друг контакт.

Резервният вариант е таймер или датчик за движение, който се навива директно на фасунгата и на него да се навива директно крушката. Или някакъв плафон, в който датчикът или таймерът са вградени.

Остатъкът от веригата е скрит и напълно амортизиран, така че не могат да се поставят никакви релета и прочее елементи.

Благодаря предварително!
Spokoiniq - майстор
Ключ-датчик за движение с таймер до 2-3 мин има нелоши, в антрето съм с такъв за да не слагам девиаторен, не е мръднал вече 3та година.Китайски от метро.
pavelari - майстор
Е за подобно на тва става дума;
практикер, бриколаж, баумакс, ДЕА и всички сериозни фирми за ламБи.
На мястото на ключ, - само две жици

Прикачен файл

d-k%20osvetlenie%20kl.jpg
d-k%20osvetlenie%20kl.jpg (11.88 KиБ) Видяна 6818 пъти
Последна промяна от pavelari на пет ное 06, 2009 11:45 pm, променено общо 2 пъти.
philip_stoev - напреднал
Spokoiniq написа:
Ключ-датчик за движение с таймер до 2-3 мин има нелоши, в антрето съм с такъв за да не слагам девиаторен, не е мръднал вече 3та година.Китайски от метро.
Четох в някакъв друг форум че за да се сложи таймер, трябва през ключа да минават и фазата , и нулата ... значи ми трябва нещо на батерии, така ли?
philip_stoev - напреднал
Благодаря много за съветите! Купих модел на denilighting.com от Практикер за 16 лева със датчици за движение и звук, инсталирах го и работи...
sian - специалист
--Възможно ли е да се монтира на мястото на девиаторен ключ-ключ датчик за движение ,?Благодаря.

Тема "Таймер в гнездото на стенен ключ за осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: