• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
zdux - специалист
здравеите....имам стълбищен автомат...решиж да сложа датчик за движение вместо ключ...вързах го абсолютно по показаната схема.....и така изгорих 3 стълбищни автомата........схемата беше абсолютно грешна....датчика е zonaJQ-37 на KANLUX :?
Justy - майстор
Колега, би ли си написал заглавието на темата на кирилица и да пренапишеш посланието си, много затрудняваш :wink:
ELEMENTAL - специалист
По принцип ключовете се свързват към нулата и стълбищния автомат.Ти си вързал контакта на реленцето на датчика към фазата и стълбищния автомат и затова си го изгорил.
zdux - специалист
вярно.. :) но тотова беше щамповано на уреда...имаго и в форума....вярно че не съм елекротехник но тове супер елементарна схема по принцип.
ELEMENTAL - специалист
Дай линк към схемата, ако обичаш.
zdux - специалист
neznam ve4e e montirano i jenata se izumi 4e raboti......a vav foruma mislia 4e go namerix na,,,,,,ДАТЧИК ЗА ДВИЖЕНИЕ....
zdux - специалист
4акаи 4акаи....маи ти бе6е писал коментари......
zdux - специалист
ta taia ZONA ia otpisax.....kupix si fener s dat4ik....vzex samo dat4ika i go montirax na principa proba gre6ka v garaja.....posle v koridora
zdux - специалист
ne no ti blagodaria.....6te mi sv1r6i idealna rabota.....naistina mi triabva za 3 etaja........izkara 1 bira
  • 1
  • 2

Тема "осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: